Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nahh álljál csak meg. ne kezdj el itt engem osztogatni!
én arról a motorról kértem véleményt, nem pedig egy másikkal akartam összehasonlítgatni.
Sziasztok
Kaptam egy KTM MX-et cross verzió, sajnos eggyenlőre nem indul és azt szeretném kideríteni, hogy mekkora motor van benne? Sehol nem találtam ráirva csak annyit tudok Dellorto PHBE 38 OD karburátor van rajta.
Előre is köszi
bár nem engem kérdeztél,de szerintem se cseréld le! aki a 4Tvel ilyen sokat motorozott annak kell is még elég sok motoróra mire a 300at megszokja...nagyon jó a 300csak nem 4T-ről ráülve,inkább aki 2tvel nőtt fel! de majd reagál más is a kérdésedre és eldöntöd!
Helló Bugic,a véleményedet szeretném kérni.525 EXC-m van(3. éve),gondolkoztam 300-asra lecserélni,de végül elvetettem a dolgot.Szerintem az 525 EXC-t nehéz felülmúlni.Hobbi motoros vagyok én is.Nektek a családban van/volt mindkettő.Nekem nincs összehasonlítási alapom.Légyszi írd meg,mit gondolsz,üdv:Zoli
hátha inkább veszel 1 agyonhasznált ilyet amibe csak annyi a különbség h nehezebb meg sm kerék van rajta akkor vedd meg azt.. ennyi eszed van már bocs.. :S
Csáó! Ez nem érdekel? 2005-ös KTM LC4 640, szürke blokkos már, Akrapovic rendszerrel (nem csak dobbal, ahogyan sokan hirdetik, tisztelet a kivételnek), 18.000 km-rel. Nagyon jó motort, szeme fénye volt a tulajdonosnak, olyan mintha most toltad volna ki a szalonból .
Bazmeg be sincs járatva a motor,első olajcsere megvolt egyáltalán?
ezt miért vette meg valaki anno?
Ha most kéne vennem moto-t ebbe belenyúlnék!
Menetem ilyennel és nagyon jó volt, tetszett!
HELLLO ! A KTM lc4,690ről ről vki vmi vélemyény van valakinek ,igaz hogy kényelmesebb kezelhtőbb ? Van fent egy 2008as 1,3ért talán megvenném.. A két között vacciláltam ktm lc4,6402007, vagy ktm lc690sm. Utcára turára kellene és pár ember véleménye alapján 690 . Forum vélemények szerint ?
De ő MÁS
én inkább Lopnék
akkor irány a népliget

én ezért szopnék !
Megsúgom halkan ez is LC4 és köbcentiben is ugyanannyi csak erre kiírják a tényleges köbcentit.De ha minden vágyad egy nehezebb lomhább motor ugyanazzal a blokkal hát akkor hajrá.Na meg azért az állapotot meg lehet nézni ez a motor majdnem hogy új.
Én momentán a lelkemet is eladnám érte ha lehetne ilyet
biztos igazad van, de nekem a 640 a régi vágyam...
jó lenne faragni az árából nem is keveset és hoznám is
Keihin 41-es karbi meg más futómű ülés és tank könnyebb mint a 640-es LC4 de van rajta öninditó szemben a 660-al.Én is ilyet akartam még az 525előtt csak nem ez lett bár nem is bánom.Ez tényleg makulátlan állapot.Jól jár majd vele az új tulaj.
Bár önindító is van rajta ahogy a 3ik képen látom, szóval tökéletes lenne, de nem is fájdítom a szíven, valaki vegye meg, hogy ne nézegessem már ennyit. Vagy adjatok egy nyerő kaparós sorsjegyet ami 1 milliót nyert és újra márkatárs leszek
Hú, ezt a gépet tegnap néztem pont, majdnem nem is tudtam elaludni annyira megfogott.
Nagyon jól néz ki de nincs rá kess.. Ha nyárig meg lenne akkor esélyes lenne, de nem hinném, hogy addig még eladó lesz.
Egy önreccs kellene rá gondolom, mert nem széria, meg meg kellene szokni a bal oldali berúgást és már jó is lenne
ez is könnyített ugye? leszámítva az önindítót. tehát még sokkal könnyeb mint egy 640 de nehezebb mint egy 660.

ez az ideális nekem, mert van rajta önindító
Vazze, 9 éves motor és mintha a szalonból jönne...
Akkor már inkább ezt venném meg plusz hozzá egy SM szett azt komolyabb géped lesz.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
2012.12.31. hétfő, Erdőkertes-Háromháza

Gyakorlatilag hagyománnyá vált az évek során így most sem maradhat ki a szilveszteri buli motorozás az 1wd-vel!
Kevés motorozás mellett, jókat beszélgetünk a tűznél, miközben ki-ki teát, vagy forralt bort szürcsölget és gyorsan eszik, nehogy kihűljön a virsli! Szeretettel várunk Téged is akár motorral vagy motor nélkül a kis "batyus" buliba, amihez mindenki hozzá járul valami aprósággal! 10 óra körüli érkezést tervezünk, általában délután 2-3 óráig! A motorozás végén közösen koccintunk!