Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez alu, vagy vas?
Más a furat-löket az exc és más az sx blokkba. A hengerfej ua, max a vezérműtengelyben tér el, illetve abban, hogy az sx titán szeleppel volt szerelve egy idő után, ha jól emlékszem.
Nah, ez jó hír! Remélem valaki leírja hogyan kell, mert a könyvbe minden benne van az óráról csak ez nincs. Köszi.
Persze hogy lehet, csak előbb le kell húzni a tápról.
lehet állítani , keress vissza a fórumban régebben vki belinkelte, a stekkerben kell vmi kábelt széthúzni és akkor tudod ha jól emlékszem.

kb 2 éve volt téma-
Az tuti hogy azon a km órán is lehet állítani WS-t.Az enyémen tudtam állítani azzal a háromgombos tripmasterrel.
szabi holnap jó idő lesz! motorozunk? :D
Üdv!

WS-t ezen a műszeren sajna nem tudsz állítani, a vékonyon már igen. Legalábbis nekem ezt sikerült kiderítenem annak idején.
az egyiket cimborám hozta görögből,másikat barátnőm rendelte ebayről
amikor megvolt a 450-es,aszfalton nem érezted hogy kicsi,mármint erőre?
Azokat az EXC maketteket hol vetted?
Akkor nem tudom átrakni bele a dugót meg a hajtókart exc blokkba de szerintem még hengeredtől se mert más a hengerfej is van itt olyan ember aki szedett már azért Sx és exc blokkot ?ü?
jah én is 250 fele tippeltem kb. thx
Szia Adamat!
A tárcsavédő 9000- ( gyári 18-20 ezer körül van )
A kuplung munkahengervédő 6000- (gyári 13-14 ezer körül van )
Ebay-en 5-600 euróért megy a szimpla, kb 150-200, a dupla vagy 200-250 lehet
Valaki tudja, hogy kb mi pénz egy 640-es sm egy full titán akra rendszer? a dupla kipus változat.
Ez még jobban néz ki mint a gyári,mennyiért adod?
Sziasztok!

Itt vannak a képek a kész cuccokról.Felraktam egy tárcsafék védőt is a motoromra,hogy lássátok milyen felszerelve.

Üdv! atko67gmail.com
Ws- teleshop link
Én is legyártottam párat, mire rájöttem...
Köszi az infót,akkor csak 2009-ig jó. Bocsi,de nem tudtam,mert a Ktm-be kérdeztük,és Ők mondták a 2011-es évet.
Gyári cikkszám szerint valóban egyféle létezik, de sajnos mégsem...2009 körül volt egy váltás, és az az utáni modelleknél más a hátsófék konzola, így vagy a védőn alakítasz, vagy a konzolon.
Úgy tudom,hogy a tárcsafék védő 2011-ig ugyan az. A kuplung védő pedig 2007-ig jó,mert 2007-től már az új blokk volt.

Üdv! Atko
Köszi a gyors választ!
Arra sztem nem jó,mert ugyan az,mint az enyém!
Et vagy sx,vagy 2t,vagy lc4
Szia Adamat! Igen rá tudod rakni.