haver is mindig beleszakított a csavart a blokkba pedig 8.8-as volt vagy tálán még erősebb sok múlik az érzéken,na meg az anyagminőségen is! Ja csávó,mikor lesz eladó a gép,mert ha minden jól megy,januárba lehet összeáll már végre a lóvé (ha másnem tavaszra)?
Mindenképp megmarad mert tetszik csak azt gondoltam hogy minőségibb dolgok ezek, de úgy tűnik hogy a gyerekbetegségek itt is megvannak! Csak az az egy zavar engem hogy egy ilyen kaliberű motornál az ember elvárná hogy a kötelező szervizeken kívül mondjuk ne kelljen lebontani a blokkot... A csavarokat mióta elhagytam párat azóta locsolom mindent csavarrögzítővel így már nem problémásak...
A csavar ha kellőképpen meg van húzva és menetrögzitőzve akkor hiába az 1henger 4T nem fog kilazulni a rázkódástól.Ehhez nem kell ktm fannak lenni.Nemhiszem hogy egy Husqvarna 610 vagy egy XT 660-as precízebben lenne összerakva.Aztán kitudja lehet ők tudnak valamit amit a KTM nem.Két dolgot tehetsz!Vagy eladod,vagy megtartod és odafigyelsz rá.Ezek a motorok kicsit több odafigyelést igényelnek mert a teljesítményük is komolyabb.Autóknál is ugyanez a szitu.Szóval kompromisszumot kell kötni vagy venni egy Hondát ami soha nem megy tönkre muhahaha
ugatni a kutya szokott már meg ne haragudj
nekem a suzukim is szétment, az apriliám is... ettől még nem szar egyik márka sem.. MINDnél lehetne kiragadni hibákat
olyan érdekes hogy nálam az említett problémáid nem jönnek elő.. (ugye a csavaron túl) pedig jóval öregebb a gép
igenis ez a véleményem mert azt hiszem inkább a két kezedet tegyed össze hogy ilyen életed van hogy ilyen gép lehet alattad.. és most ne haragudj meg mert nem bántásból mondom
a hiszti az mindig megy valahol. nagyon unalmas már, bárki részéről is (nem veled van bajom csak ezzel a hozzáállással)
csináld meg és használjad örömmel, ne ragadj le a hibákon. megoldod és mész tovább
meg van akkora testsúlyom hogy lendületből átvisz mindenen nem is kellene sok ló
EKKORA BAZDMEG.
80ezer után 0.5 a gyűrűhézagom
Hogy nézne má' úgy ki?!?
de ugyanilyen hangja van a pár üzemórás husabergnek is
elvitték a mókusok az alvinnak
nekem a suzukim is szétment, az apriliám is... ettől még nem szar egyik márka sem.. MINDnél lehetne kiragadni hibákat
olyan érdekes hogy nálam az említett problémáid nem jönnek elő.. (ugye a csavaron túl) pedig jóval öregebb a gép
igenis ez a véleményem mert azt hiszem inkább a két kezedet tegyed össze hogy ilyen életed van hogy ilyen gép lehet alattad.. és most ne haragudj meg mert nem bántásból mondom
a hiszti az mindig megy valahol. nagyon unalmas már, bárki részéről is (nem veled van bajom csak ezzel a hozzáállással)
csináld meg és használjad örömmel, ne ragadj le a hibákon. megoldod és mész tovább