Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haver is mindig beleszakított a csavart a blokkba pedig 8.8-as volt vagy tálán még erősebb sok múlik az érzéken,na meg az anyagminőségen is! Ja csávó,mikor lesz eladó a gép,mert ha minden jól megy,januárba lehet összeáll már végre a lóvé (ha másnem tavaszra)?
Mindenképp megmarad mert tetszik csak azt gondoltam hogy minőségibb dolgok ezek, de úgy tűnik hogy a gyerekbetegségek itt is megvannak! Csak az az egy zavar engem hogy egy ilyen kaliberű motornál az ember elvárná hogy a kötelező szervizeken kívül mondjuk ne kelljen lebontani a blokkot... A csavarokat mióta elhagytam párat azóta locsolom mindent csavarrögzítővel így már nem problémásak...
ezt te sem akarhatod
teljes megelégedéssel
nem is kell erősebb mert túl nagy lenne az arcom
meg van akkora testsúlyom hogy lendületből átvisz mindenen nem is kellene sok ló
hű milyen patronfeje van !
Ígye!
Cserébe új korában is olyan erős mint egy gyengébb 125-ös
durván mekkora egy kiló kenyér?

EKKORA BAZDMEG.
aztabetyár.. és még nem szarozod világgá? hogy tudsz így élni?
DURVÁN
valóban feldolgozhatatlan probléma
sajna a honda is kopik
80ezer után 0.5 a gyűrűhézagom
Üdv! Keresek narancs hűtőidomot ktm-re 2008-tól illetve első sárvédőt!akinek van eladó írjon!
KIEZTEE?!

Hogy nézne má' úgy ki?!?
vegyél vissza kisgyerek! :D
A csavar ha kellőképpen meg van húzva és menetrögzitőzve akkor hiába az 1henger 4T nem fog kilazulni a rázkódástól.Ehhez nem kell ktm fannak lenni.Nemhiszem hogy egy Husqvarna 610 vagy egy XT 660-as precízebben lenne összerakva.Aztán kitudja lehet ők tudnak valamit amit a KTM nem.Két dolgot tehetsz!Vagy eladod,vagy megtartod és odafigyelsz rá.Ezek a motorok kicsit több odafigyelést igényelnek mert a teljesítményük is komolyabb.Autóknál is ugyanez a szitu.Szóval kompromisszumot kell kötni vagy venni egy Hondát ami soha nem megy tönkre muhahaha
jó az a ktm csak ne lenne olyan szar hangja mintha széjjel akarna szóródni
de ugyanilyen hangja van a pár üzemórás husabergnek is
az XR 400 a legjobb amugy az a lényeg .
nincs farka
elvitték a mókusok az alvinnak
időnként
és csóválni a farkad? meg lihegni?
én is szoktam ugatni!
ugatni a kutya szokott már meg ne haragudj
nekem a suzukim is szétment, az apriliám is... ettől még nem szar egyik márka sem.. MINDnél lehetne kiragadni hibákat
olyan érdekes hogy nálam az említett problémáid nem jönnek elő.. (ugye a csavaron túl) pedig jóval öregebb a gép
igenis ez a véleményem mert azt hiszem inkább a két kezedet tegyed össze hogy ilyen életed van hogy ilyen gép lehet alattad.. és most ne haragudj meg mert nem bántásból mondom
a hiszti az mindig megy valahol. nagyon unalmas már, bárki részéről is (nem veled van bajom csak ezzel a hozzáállással)

csináld meg és használjad örömmel, ne ragadj le a hibákon. megoldod és mész tovább