Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerül egy 2004-es 250EXC berúgókar és a műszerfal?Érdekelne az új ára.De jó állapotú bontott is érdekelhet.
Előre is köszi!
Ilyen az egyhenger.. én mennyit kinlódtam a 610-el kipufogó burkolatot elakartam hagyni minden kanyarban(csavar ami fogta). index búrák tucatjait elszórtam róla. szóval ne nagy dologra gondolj, engem kurvára bosszantott ezért is égtem ki az egyhengerből.. amugy nagyon szerettem a husqvarnát... bár én nekem blokkal semmi bajom nem volt. 27ezer kilométer(óraszerint) sztem egy tizessel több volt. azalatt egyszer lett megbontva vez.lánc cserére. aztán annyi.
Maniaja a maximalizmus akarhat o cserelgetni ha az enyem a gep majd tavasszal szelepallitaskor atnezetem, de szerintem indokolatlan a csere.. Aztan kitudja, lehet dupla ennyi a km benne... (ismerek ilyen lc4et, amivel a nagyobb eladasi vetelar erdekeben buveszkedtek -egyszeruen kikototte..)
Azert ez is hasznalat fuggo.. Lattam en mar "25ezer" kmes 640et igen csunyan meggyalazva a dugattyu altal nem kell sajnalni az idot az atnezesre, es akkor kisebb az esely a meglepire
hova cserélnél dugót more? :D 70-80 ezret is elmegy 1 dugóval ha minden oké! és ezt a duke620 as Lévai peti mondta ő már többet szedett szét mint amennyi km t te evvel mentél
'de úgy tűnik hogy a gyerekbetegségek ITT IS megvannak'
Mint ahogy minden más motornál, autónál is.
A motornak pedig nem tudhatod az előéletét hogy hányszor volt szétforgatva hidegen, hogy cserélték az olajat.Lehet dupla vagy tripla annyi km volt benne mint amivel vetted.
A keXében most van majdnem 40eKm de egy olajfolyás nincs a blokkon sehol.Lassan ráférne egy átnézés, esetleg dugó csere ha indokolt.De lehet ebben sem 40e van hanem 60e
Kitudja.Mindig fel kell készülni a legrosszabbra és akkor nem érhet meglepetés
0620/391-5561
Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerül egy 2004-es 250EXC berúgókar és a műszerfal?Érdekelne az új ára.De jó állapotú bontott is érdekelhet.
Előre is köszi!
2.
3.
Ezt már néztem de ez a citromsárga szin nekem nem jön be!
Meg nem igazán passzol a motoromhoz!
Nincs valakinek eladó lábtartó 97-es KTM-hez,de gondolom még pár évjárattal meg egyezik!?Választ előre is köszönöm!
Azert ez is hasznalat fuggo.. Lattam en mar "25ezer" kmes 640et igen csunyan meggyalazva a dugattyu altal nem kell sajnalni az idot az atnezesre, es akkor kisebb az esely a meglepire
Mint ahogy minden más motornál, autónál is.
A motornak pedig nem tudhatod az előéletét hogy hányszor volt szétforgatva hidegen, hogy cserélték az olajat.Lehet dupla vagy tripla annyi km volt benne mint amivel vetted.
A keXében most van majdnem 40eKm de egy olajfolyás nincs a blokkon sehol.Lassan ráférne egy átnézés, esetleg dugó csere ha indokolt.De lehet ebben sem 40e van hanem 60e
Kitudja.Mindig fel kell készülni a legrosszabbra és akkor nem érhet meglepetés
kb 12évesen nézhettem így ki