Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köpjek? :D mit hozott a mikulás nektek?
nem kell te azt tudd
F. mint mi ?
csak egy levelet hagyott hogy fiatal vagyok hozzá, és valami dobos srácnak nagyobb szüksége lenne rá
aha. és te megkaptad az análdózert?
mikulás bácsi hozta az igért pálinkát ?
fúdenemtudom!
"most nem fogsz felidegesíteni !" csak hogy idézzek

fudejó gyerek merre van ?
nem nézem a family guyt és szerintem mást sem érdekel!
itt nem árulnak zacskóba pálinkát, ez nem a kagyló ahol beleöntik a maradék piádat egy papírzacskóba hogy hazavidd, és ez nem is family guy
ez nem a zacskós topic?
ez nem az a topic
a ktm zacskó megéri a 10ezer pluszt? nem értem mi ezen a mérlegelés kérdése
De az SKF szimmering biztos nem fém házas...
Összenézegettem közben, mit mivel és hogyan, 14ezer a távtartós+támasztócsöves gyári készlet, 5400-ból kijön itt az SKF-nél a két csapágy+a 2 szimering.
Na, megálmodom az éjjel még. Köszönöm!
Szimmeringet szvsz bárhol kapsz, de a csapágy sem tűnik olyan ördögtől való dolognak.
Mondjuk a gyári készletben benne vannak a távtartók is, úgy meg már alig valamival drágább mintha azokat is le kéne esztergáltatnod
Szia!
hűtőventillátorom van, ha érdekel keress magánban!
Köszi, Dani. Ócsai KTM-ben próbálkozzak holnap reggel, mert spec. méret, vagy bármelyik csapágyboltban megkapom a töredékéért?
Csapágy: 6005 (2 db), szimmering: 32X47X7 (2 db).
Amúgy meg: http://ktmpartfinder.com/
Üdv.

sx125 2005 hátsó kerékagy csapágyak és szimmeringek méretét meg tudja mondani valaki? Mennyibe kerülhet a teljes szett?
Na megnéztem a motort és a henger és a dugú,gyűrű sértetlen tökéletes állapotban vannak, kiszedtem a gyertyát és arra lettem figyelmes h ha berugó karnál fogva akarom indítózni akkor csak néha néha hajtja meg a dugót és olyan mint ha megcsúszna a kuplung de viszont ha a lendkeréknél forgatom a dugattyút akkor tökéletes szval itt a kuplungnál mehetett szét valamim hnap meg bontom az oldalát és kiderül h mi a baj :) :S
Szevasztok!
Honnan érdemes most láncot rendelni?
Költői volt a kérdés...

Ezt te kérdezed?..
Megrozsdásodik? Azt meg hogyan? A blokk alu, az össze többi dolog meg eleget futott az olajban, hogy ne rozsdásodjon meg. És a fagyállóról még nem is beszéltünk...