Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van baj bőven ahogy zsiráfunk is írta a hűtővíz egybefojt az olajjal..vízpumpa szimering vagy belerobban a víztérbe..ez lehet hengerfej pakolás vagy valami repedés a robbanó térben..az a baj hogyha víz megy az olajba akkor hamar megrozsdásodik a belseje..akkor szívsz mert cserélhetsz csapágyakat biztosan és többit nem is említem..szar üzletet csináltál
Összefojt a hűtővízzel...
Hát akkor imádkozzunk együtt h csak kuplung baja legyen mert most nincs 36 ezrem dugó gyűrűre meg ha úgy van akkor új hengerre is :S :D De egyébként szerinted az mitől lehet h a váltó mű olaj fehér színű ? egy hete van nálam a motor és mai nap néztem benne az olajat és szó szerint fehér volt :D és már olyan cím szó alatt került hozzám h "új benne a kuplung lamella meg a rugók és h állítsak majd rajta "
Kiveszed a gyertyát..próbálod rúgni..hallod ha mozog a dugó..akkor a kompresszió lépett le..ha nem mozog akkor szét hullhatott valami a kuplung felőli dekni alatt ha szerencséd van
Írtad hogy csúszott a kuplung..én arra tippelnék még..hogy ott lett valami hiba
Kimentem most meg próbálni azt amit mondtál de semmi.Szerintem hétvégén leszedem a deknit a kuplung felől és előszőr keresem ott a hibát nagyon bízok benne h nem gyűrű törés de ha a gyűrű tört volna az valószínű h behúzta volna a hengert is nem ?
Szedd szét!..valami szét esett
Beraktam sebességbe és simán el tudtam tolni ellen állás nélkül. De ez egyik pillanatról a másikra történ még az se fordulhat elő h szarrá rugdostam volna vagy valami nagy idegesít most ez. De meg fogadom a tanácsod és h nap meg próbálom. Köszönöm
Lehet!...A berúgókar közlő fogaskereke is..tedd sebességbe mozgasd előre hátra a motort és úgy próbáld meg rúgni vagy egy kicsit nagyobbat rúgjál rá..hirtelen megnyomva kézzel próbáld hátha beakadnak a körmök..ha ez akkor szedd szét mert lehet valami nem jó..széthullott és nagy lesz a kár....fel lazulhatott a kuplung kosár vagy akár mi is lehet..nézd meg!
Hellosztok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok h van egy Ktm mx 250 a mai nap állítgattam a kuplungját mert csúszott beállítottam mentem vele 1 kört és leállítottam h kicsit még finomítsak rajta és újra akartam indítani és egyszerűen megszűnt az ellen állás a berugó karon. Szerintetek ez össze függésbe lehet a kuplunggal vagy gyűrű törés? Hallgatóztam a hengernél és mintha a dugó is mozogna?! Válaszotokat nagyon meg köszönném
Bridestone mousse eladó!

http://www.kepesmotor.hu/kross...
ment
giraffe64@freemail.hu
nem pesti vagyok csak most megyek fel szombatig leszek ott és gondoltam HÁTHA! :)
kell tutira! kecskeméten is ezt az árat mondták rá!DE!AKKOR! tőled veszem :) akkor kedden mikor megjön szólsz és írom a címem! vagy írgyam most?
Nem, nem ott vagyok... 3.210,- forint az ára, és keddre jönne meg. Ha járok Pesten, akkor igen, de csak emiatt nem mennék be... Kell tuttira?
zsiri te ott vagy motorszerelő a gödöllői ktm nél? kellene nekem 1 ilyen: 583.08.015.100 NUMMERNTAFELTRAGER SCHW. SC'99 NUMBYLATE CARRIER BLACK SC'99 X ez a rövidebb rendszámtartó az LC4 re.. mennyiért szerzel nekem ilyet? esetleg pesten benn a városba tudunk talcsizni ha szereztél?
na tessék zsiri megmondta az ÉLEST! szóval akkor www.ktmhun.hu
Tudom,azért raktam a vigyorgó szmájlit a végére....
Inkább használtat keresnék
A Karasna az Akra hazai importőrje, de a KTM kizárólagos szerződéssel rendelkezik a KTM motorokra való Akra cuccok felett. Így újat csak KTM-nél tudsz venni...
az nincs.. :D de ez nem magánszemély mint látod :D ez 1 viszont eladó.. :D sztem itt 200 alatt nem kapsz aprókavicsot poénból raktam be.. :D de ha sok pénzed van ITT MÉG gázgyorsítósat is kapsz! :P
Ott van ventilátor is?
Kössz!
Még mindig keresek szép állapotú Akrapovic dobot EXC 525-re, és még egy hűtőventilátor szettet. Akinek van eladó,szóljon!
mint szoktam volt mondani mindíg ...szerintem aki tud az nagykabátban is tud ...
aki meg nem az válogathatja az ütemszámokat