Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benne van a pakliba hogy a sárga motorodbol csinálok kályhaezüstöt
a legnagyobb baj h te itt vagy.. :ASD na most elmegyek inni nehogy részegen éjjel felhívjalak.. AS:D benne van a pakliba csak mondom... :D
tied is fog.. típushiba.. a mi petink leírta h mindegyik tönkremegy..
itt az a baj hogy ktm..
Amúgy enyém is buzizik de akkor jön a berúgás
Engem nem is berúgásnak hivnak
Mennyiért van hűtővédőd 2T-re? Majd holnap megcsöröglek,mert változott a telefonszámom.
na szép.. attól hogy neked kaki nem mindenkinél az a baja
Ezt már nem magyarázod ki
amúgy az önindítós résznél tovább se olvastam csak beírtam valamit.. :D
Azt írja, hogy nem forgat az önindító...
nem tudom nekem is így csinálta mikor lenyalta a görgőket :( tekert aztán nem tekert aztán üresen tekert aztán megakadt és sehogy se aztán megint jó volt.. :D szal így összevissza
Már befejeztem :D:D dolgogat aztan szia :D
Fúdeeeee....olvasd már el, hogy milyen tüneteket ír. Mi köze annak a szabadonfutóhoz?
és neked nem kellene? :D
Szamárral érkeztél? Na ne basszamár :D

nem kene aludni ? :D
Szabadonfutó! típushiba! szopóóóó! :p :d
eladó kormánytsabilizátor 60 forintért
Köszönöm a tanácsokat, megnézem a testkábelt is, remélem hogy nem ellet meg már csak ez hiányozna! A testkábelt azért nem gondolom mert minden más megy, gyujtás is van, világítás is... na de holnap megnézem!
Nekem is a test kábel volt egyszer a ludas, a "saruból" kiesett a vezeték szó szerint, visszadugtam és fogóval összébb nyomtam
test kábeld nézd át
Akksi?
Amúgy enyém is buzizik de akkor jön a berúgás (bár nekem az akksi a gond, 5 éves már, 2-3 hét állás és hisztizik, a töltőm meg benyelték..bebikázás hatásos )
Relé nem éghetett be ?
Mitől lehet az hogy egyik pillanatról a másikra elszáll az önindító? Már egyszer előfordult olyan hogy kisebb állás után ráindítok és átfordítja egyszer talán vagy kétszer... Utána se kép se hang nem dekompresszorral sem... Ezután kapcsolgattam minden elektronikai cuccot és egyszercsak ismét elkezdte tekerni de ma nem így volt, ma csak berúgni tudtam ezekután... Mi lehet vele?
Nyoccácécéem :D
simson SUPERstar! :DSA