nem tudom nekem is így csinálta mikor lenyalta a görgőket :( tekert aztán nem tekert aztán üresen tekert aztán megakadt és sehogy se aztán megint jó volt.. :D szal így összevissza
Köszönöm a tanácsokat, megnézem a testkábelt is, remélem hogy nem ellet meg már csak ez hiányozna! A testkábelt azért nem gondolom mert minden más megy, gyujtás is van, világítás is... na de holnap megnézem!
Akksi?
Amúgy enyém is buzizik de akkor jön a berúgás (bár nekem az akksi a gond, 5 éves már, 2-3 hét állás és hisztizik, a töltőm meg benyelték..bebikázás hatásos )
Mitől lehet az hogy egyik pillanatról a másikra elszáll az önindító? Már egyszer előfordult olyan hogy kisebb állás után ráindítok és átfordítja egyszer talán vagy kétszer... Utána se kép se hang nem dekompresszorral sem... Ezután kapcsolgattam minden elektronikai cuccot és egyszercsak ismét elkezdte tekerni de ma nem így volt, ma csak berúgni tudtam ezekután... Mi lehet vele?
Engem nem is berúgásnak hivnak
nem kene aludni ? :D
Amúgy enyém is buzizik de akkor jön a berúgás (bár nekem az akksi a gond, 5 éves már, 2-3 hét állás és hisztizik, a töltőm meg benyelték..bebikázás hatásos )