az én szememben az enyém is ér 2 milliót.. :D csak sajnos nem találtam még olyan helyet ahol be is váltanák.. :S :D az meg h nem találok még 1 olyat nem azt jelenti h 1 milliót ér azért lássunk kicsit reálisabban :) na mind1
Hányszor csináltátok meg ezt a képet?
Felhúztad a motor elején úgy hogy lábon álltál, majd gyorsan felléptél mindkét lábaddal, aztán vagy elkapták vagy nem.
De ezt jól elkapták szó mi szó
Az lehet, de az én szememben az eszmei értéke jóval több mint amennyit ér
Közel sem ér 1 millát.Hát megnézném hány hasonló állapotú 660-ast tudnál keriteni nekem
"Én személyszerint nem azért vettem a motoromat hogy versenyezzek vele pedig versenymotor mégis élvezem rajta töltött minden percet és nekem csak ez számítGondolom linkaska is hasonlóképp gondolkodik."
nagyon nagyon csok
sok ismerősömnek is több lóerő van a segge alatt,mint ami kellene alá,és az általába bajokhoz vezet! 640-el 50 km/h-val jár a legnagyobb sebességi fokozatba lakott területen belül kívül ,a gép már majd szétesik,a hajtókar majdnem kikönyököl, a szelepek már rimánkodnak,de no problem,pedig hidd el csúnya hangja van ha előtted elmegy ! Nem az a lényeg hogy valaki tud egykerekezni vagy streetfighterkedni vagy hasonló,de egy gigszerrel ne boltba járjunk....vagy sorolhatnám,de értheted a rációt!
Nem is kell törődni a sok szájhőssel.Amúgy is messziről jött ember azt mond amit akar.Én is tudok egykerekezni 1-be felkapom és 6-ba leteszem az 525-öst persze mese habbal mert valamit tudok alkotni de az korántsem egytőlhatig.De mondhatnám dicsekedhetnék aztán ki nem szarja le.Mondjuk van aki ezért tiszteli a másikat kb a tizenéves korosztály akik még hisznek a mesékben.Én személyszerint nem azért vettem a motoromat hogy versenyezzek vele pedig versenymotor mégis élvezem rajta töltött minden percet és nekem csak ez számít Gondolom linkaska is hasonlóképp gondolkodik.
jaja én is így vagyok vele.. mondjuk több értelmét látom a döntögetésnek, de kinek mi néha belefér egy kis keró, persze szigorúan "forgalomtól elzárt" területen......
Egy kis ólmot utána még tettek a hátuljára, hogy ne legyen olyan nehéz felemelni
Felhúztad a motor elején úgy hogy lábon álltál, majd gyorsan felléptél mindkét lábaddal, aztán vagy elkapták vagy nem.
De ezt jól elkapták szó mi szó
Közel sem ér 1 millát.Hát megnézném hány hasonló állapotú 660-ast tudnál keriteni nekem
"Én személyszerint nem azért vettem a motoromat hogy versenyezzek vele pedig versenymotor mégis élvezem rajta töltött minden percet és nekem csak ez számítGondolom linkaska is hasonlóképp gondolkodik."
a dobot elvitték az ülés megvan zsír 22 de neked 20pénz itt helyben
Jobbat nekem mutatni se lehetne Ha rajta vagy az ügyön az már félsiker
sok ismerősömnek is több lóerő van a segge alatt,mint ami kellene alá,és az általába bajokhoz vezet! 640-el 50 km/h-val jár a legnagyobb sebességi fokozatba lakott területen belül kívül ,a gép már majd szétesik,a hajtókar majdnem kikönyököl, a szelepek már rimánkodnak,de no problem,pedig hidd el csúnya hangja van ha előtted elmegy ! Nem az a lényeg hogy valaki tud egykerekezni vagy streetfighterkedni vagy hasonló,de egy gigszerrel ne boltba járjunk....vagy sorolhatnám,de értheted a rációt!
Csak kíváncsiságból, szerinted a motorosok hány százaléka tudja kimotorozni a motorját?