Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem nem érdekel hogy mások mit mondanak szégyen vagy nem szégyen.Én sem szólok bele hogy más hogy motorozik, én meg úgy megyek vele ahogy nekem tetszik.Mint irtam nincs kedvem egy 1 millio feletti motorral elkezdeni a kerekezes gyakorlását.De majd idővel hátha ráveszem magam.
Ha 50el megyek akkor annyival megyek, ha 150el akkor annyivel.
Tiszta szégyen vagyok akkor, szörnyű.A pokol tüzén fogok elégni.
na a lényeg 2006 yz 250 ktmre cserélhetö. ha valakit érdekel. adok pontosabb tájékoztatást a motorol.
a képen látható motor ktm-re cserélhetö.
Nekem azért megy ;) Nem kilómétereket de azért el tudok menni vele :)
Nekem volt 125, 250 2T is, meg ez már a második 625, azt' mégse tudok egy métert se egykerekezni...lehet hogy azért, mert kurvára nem érdekel a dolog?
Tölts le hozzá gépkönyvet a netről, abban benne van minden.
Hol találok lc4 640hez tömítés szettet? Kicsi löködte eddig is kifelé ezért inkább úgy döntök hogy a télen meg lesz csináltatva, csak kb mennyibe van, és hol?
1dob
2ülés
hopp az lemaradt, hogy jogos...
Ez azért oltás volt...
Előre leszögezem nem bántásiból mondom, és nehogy megharagudjatok.
De szerintem igenis szégyen, hogy ilyen verdákkal nem tudtok egy kerekezni. Közben meg arról írogattok, hogy az enyém "1litertfogyasztatatiédkettőtazkúrvasokstbstb" meg szép helyekre megyek meg ilyenek Szegény motorjaitok tudását-teljesítményének a tizedét se használjátok ki. Persze, hogy nem is fogyaszt benyát. 660SMC jézusatyaúristen fel nem foghatom miért nem megy az egykeró. Nekem is volt és ha nem akartam karikázni akkor is fenn volt az eleje végig Szóval csak azért furcsállom a dolgot mert ezekkel a vasakkal ha valaki karikázni akar nem hiszem el néhány óra alatt ne lehetne megtanulni főleg úgy, hogy X1000 km van már a kezében-lábában.
Viszont most már KTM tulaj lettem és tisztán látom hogy nem látok semmit.
PL:ebbe blokba milyen olaj kell jo a 10w40 ful synt repsol vagy50-es,ill több darab olajszűrő van ebben is,meg hol vegyek bele az FJR az RMC-ben vettem minden vackot.
A telóban is kicsrélném abban milyen van 5,10-es.
Igen ez volt, és nagyon sajnálom de haverom a srác akié volt egy nagyon jó ember nincs értelme ezen rágódni tovább ha ő úgy döntött hogy visszacsinálja és használja akkor nekem a maximális tisztelet mellet nincs evvel több dolgom.
Hiszen ha belegondolunk a Mátrában sem hagyjuk ki azokat a kanyarokat ahol meghalt egy vagy több motoros fejet hajtunk és megyünk tovább.
És bizony történetnek van egy olyan oldala is hogy nejlonpulcsi ,bilibukó megyek egy kört igy sosem szabad sajnos nagy árat fizettek érte.
Ha nem muszáj ne is legyen téma többet nincs sok értelme ezt rágcsálni azt meg nem szeretném hogy ezt tárgyaljuk oldalakon keresztül.
Ezt előre is megköszönném
Jossz penteken Egerbe? Akkor igen
és én kapok?
szóval ne vigyek sütit neked.. értem
Te lehet hogy akkor mész
Na ezt megkaptad kígyóka :) Hát majd szólj mielőtt mentek hátha mi is megjelenünk páran :)
tavasszal megyünk kígyókám április-május... lesz jó idő neizguljá
Rakhatták volna nekem is jobbra a pufogót, mert balra dönteni jobban szeretem, mint jobbra
Hátha összefutunk.
Én is valamikor melegebb időre tervezem úgy május-június-júliusra.
Emberek vannak akik jönnének sokan meg futó is, csak ugye ahhoz kell $ is egy kevés, meg jó idő is.
Kályhacsőből mi ?:D Biztos szépen szólna :D Amúgy ja két cső kettővel több hiba... Egy kakucs marha jó lenne valamikor a nyáron biztos megnézzük!
Hajtok én neked kémény béléscsőből olyan Aprókavics dobot hogy megszólal
Kakucsra megyünk majd.
Amúgy az északkeleti régiót preferáljuk, bár én voltam tavasszal Balaton körön
Ja neked elég "gáz" mert akármerre borítod a motort, mindkét oldalon van kipuff..
Amúgy én az idomokat meg a ké kályhacsövet sajnálnám a legjobban... Főleg hogy újan két ilyen dob, hát geci drága...
Gyertek el egyszer csesznekre itt lehet azért kerülgetni, na meg itt van a balaton nem messze... Legalábbis csesznektől már... Kakucs ringről hallottam hogy nem dárga és elég élvezetes is, valamikor én is megnézném majd jövőre... Nem szoktatok errefele motorozni?