Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te galeriadban is 75%ban be van dugva a kipu budos zoknival. vagy annsk mi celja? Amugy egyet ertek. Plusz erdekes h csak sm es enduro, krosdz gephez reklamozzak a kipu dugot. Chopperba v sor4be ennyi erovel miert nem kell dugdosni?
Ezt a kipufogó bedugaszolós dolgokat is birom.Hogy dugjuk be a pufogó végét mert bepárásodik a motor belülről.
Hát nem tudom mi tud benne bepárásodni, mert a rendszer rozsdamentes, a hengerfej alu, szelepek, titánok, stb stb stb
De ha már mindenki irja hogy dugjuk be a pufogót akkor a másik oldallal mi lesz?
Ugyanis azt még sehol sem olvastam hogy a szívó oldalon is zárjuk le.
Mert ennyi erővel onnan is "bepárásodhat"

Ez az olaj csere meg baromság
Nehogymár ezek a hipermegaszuper olajak kárt csináljanak mert volt használva 1000-2000km-t
Szerintetek ilyen teszteket nem végeznek a laborban?
A hűtővizet miért nem kell kicserélni akkor már elrakás előtt?
A sok fel és lehűléstől kivonja a hűtőből a zokszigéjjnt ami lerakódik a henger falán ha többet áll mint 367óra 25perc 46mp
Úgyhogy azt is megyek és lecserélem, MÉG MA!
akkor szerintem inkább hagyd! :/ rugó és olajcserével jobban jársz! de ez csak az én véleményem!
2004 esek ezek
régebbi sx-ek kemények mint a bot,- de a fiatalabbakon már patika futómü van!

hali van egy 450 exc-m és 50% ban cross pályára 25-25 % ban enduro és supermotora használom ,

lehetőségem adódna arra hogy elcseréljem egy azonos évjáratú , 450 sx -teleszkópokra az enyémeket , abban már van előfeszítés állítás , ill hátul gyorsnyomófokozat .

de nem tudom melyikkel teszek jobbat ha az enduro teleszkópomban cserélek rugókat vagy ha cross telot teszek a motoromba
eltudom azt annyira lágyítani hogy endurón is megfeleljen ? vagy nagyon nagy a kettő kozott a különbség és a villaszög miatt sem ajánlatos ?

a problámám abból fakad hogy a jelenlegi teleszkópjaim kisebb ugratónál is felütnek és nagyon megterheli a térdeimet csuklóimat egy egy ilyen felütés majdnem a deklivédő is leér .

kíváncsi vagyok a véleményetekre .
sajna ez az egy képem van, amiből nem is sok látszik mondjuk! :D de a dob ugyanilyen mint a másikon, csak értelemszerüen dupla felfogatással! nem tudok neked képet csinálni mert külföldön vagyok! 2 üzemóra van benne! egy napot motoroztam vele,- ugyhogy egy karc sincs rajta! 80 pénz! ugyanitt FOX V3 PILOT COVERT carbon kevlar bukó szintén zsiri uj,- 85-ért!
nyilvánvalóan a forráshoz (ahonnan a szerkesztők merítették ezt) semmi köze nincs egyetlen olajforgalmazónak sem .... vicc hogy így be lehet etetni a népet
Most olvasom ezt az állatságot Azért írják hogy vegyed az új olajat a semmiért mert még a régibe bele se szaladt a kilóméter.Ugyan mi a bánat baja lenne ha áll benne a használt olaj.Akkor inkább lecserélem tavasszal mikor elkezdem használni nem?De annak sincs semmi értelme.Állhat az blokkban vagy flakonban semmi baja nem lesz.Na mindegy okos ember egyre több van.
akkor kell lecserélni ha benne van a km vagy az üzemóra! amugy csak pazarlás!
NEHOGY magadhoz nyúlj! :D
elnézést kérek megyek és leszidom magam az olajat pedig azonnal leengedem.. na jó, még ez az adag krumpli kisül és aztán már tényleg
kérlek ne csinálj viccet ebből az igen fontos kérdésből.. :( az előbb ott volt a link h szétmarja.. és te evvel viccelsz? borzalmas vagy DÓRI! :(
Még egy két rántott húst kisütök benne én is mielőtt lecserélném :)
állt a nyáron 1 hónapot is, meg mielőtt megvettem vagy fél évet már várom hogy mikor tűnik el a komplett blokk és fog rohangálni egy kövér olajamőba a földön felzabálva minden elé kerülő dolgot
jó!.. de nyugtass meg, hogy amint áll 1 hetet a motor lecseréled! rohadt könnyen szétmarja a cuccokat azt olvastam!
nem.. idén még fogok menni vele szerintem
dóri te már lecserélted?
én még vagy 3 adag krumplit kisütök benne mielőtt leengedném
nem árt more de használni se használ.. :D ebben az lc4 ben még SOHA nem lett ilyen munka csinálva(8 éve) sőt még ennyi minden se mint amennyi mindent én már tettem érte és TIPP TOPP a belseje még nincsenek szétmarva se a szimeringek se a fogaskerekek.. akkor ez így nem jó nem? mert elméletileg már tönkre kellett volna h menjenek zsiri mondj valamit mert ez így nem állapot! :S
Le is cserélem van itthon fasza kis étolaj :)
hagyjad zsiri úgysem tudod megmondani nekik h nem úgy van ahogy olvassák vagy állítják.. teljesen felesleges kínlódni én már rájöttem.. :D ezt a cikket írhatta a szerkesztőség unokaöccse is a 14 éves pistike akinek simsonja van! sztem menj ki te is és cseréld re gyorsan én is megyek mindjárt!
Valami igazság biztos van benne szerintem nem azért írják mert olyan kedvük van... Ártani biztos nem árt ha friss olajjal van elrakva...
így van... cseréld le :D :D