Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyeneket nézegetsz mint az enyém? Vagy még a régebbieket?
megszórjuk a gépeinkkel itt néhány kérdés után
van lc4 1millió fölött is, de egy csomó bőven alatta van a km meg nem minden. volt ismerősöm akinek 8000nél beállt a blokk, de van akinek 53ezernél sincs baja mert foglalkozik vele én inkább olcsóbb motort vennék, és átnézetném/rendberakatnám, mert akkor tuti jó lesz
én is tudok egy jó LC4-et! az meg az enyém!
Ne értsd félre nem a 45ezer a sok hanem 200ezer ft árkülönbség és elvileg 11500km. Csak azért mondta viszonyitás képpen érted?!
hát pénzel nem vagyok elengedve de gyüjtögettem rá. És az lc4 640is hasonlo árban van naggyábol nem?
és a 45 ezer az miért sok?
ha neked amaz tetszik, akkor azt vedd
,,, ,,, ,,,
hát figyelj.. ha van pénzed, miért ne?
ezt neked kell eldönteni. ha neked ennyit megér az a gép akkor ne mások döntsék el hogy kell-e neked
nekem már irhattál volna emilt,- hogy mennyiért adod
Jo a Tied is biztos mert megbizheato gépek ja. Nade mentem multkor lc4,690el és hát szerintem nagyon kezelhető erős talán nem nem zajos . Legalább is nekem ami lc4em 2004es az rázott de lehet a motorral volt gixxerr
Küldtem fjrgrande privátot.
640 lc4-et tudok jót, az enyémet csakhát már nem hirdetem.. mondjuk van az a pénz amiért eladó, de szerintem ha 690ben gondolkozol felesleges is ezt folytatnom
tehát vélemények ? Vagy vegyek egy duplacsöves lc4 et ? Vélemény, tapasztalat?
most nézem basszus hogy véletlen neked válaszoltam
nemtudom, engem r6al vittek 250el (vagyis annyit írt ki..) és nem buli
Bizonygatni akarták a motoros hölgyek hogy bizony megy annyit, a vén olajkályha :D
így már oké. csak nem írtál róla semmit, és mivel én nem nézegetem az ilyen hirdetéseket nem tudtam a paramétereit. .szóval abban a formában akkor értelmetlen volt.
Vagy tudsz esetleg vmi jo lc4 et?
Miért értelmetlen ,hogy ére annyit? Mert 11500km van benne és 1.2ért adná talán. Csakmert 1.6alatt nem találtam 1millioért van egy da abba a km az talán45ezer.t
az teljesen relatív hogy kinek mi mennyit ér nekem nem ér annyit, mert nem kell R1
Miért ért mtln?
melyik az a motor? KTM R1?
Szerintetek egy szakadt 97 körüli R1 megy 330at ? :D ( A kérdés teljesen komoly!) :)