Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valószínűleg a fáradt olaj rátámaszkodik a tömítésre és a fitt fogaskerekekre amik ezért megharagszanak és morciba lesznek az olajjal egészen a cseréig
Ez kész..."Ha van rá lehetőségünk, hogy a téli tárolás helyén végezzük el a motorolaj cseréjét, akkor érdemes ezt is megtennünk ősszel, hiszen a levegővel érintkezve 1-2 évet simán kibírnak a modern motorolajok, és a cserével megkíméljük a motort attól, hogy az elmúlt szezonban használt "fáradt" kenőanyagban fürödjenek a blokk belső alkatrészei és tömítései." Na, a tömítéseknek meg mi baja lesz, ha 'fáradt' az a bizonyos olaj? No meg a csapágyaknak, fogaskerekeknek? Nem parafából vannak vazze...
Köszi mindenki akkor rendelek egy yuasa akksit
és te vakon megbízol bennük? (nem mondom hogy nem helyes amit írnak..)
Gondoltam megosztom, itt olvastam én is azt a cikket nem találtam meg de ezekbe is leírják. Ha én hülyeséget beszélek akkor ők is :D
Jól tetted,hogy ezt bedobtad.
Helló!
tudnál képet küldeni,na meg árat is?
Köszi
nekem 7-et az LC4-ben! de csak a valóban gyári bir ennyit! hiába veszel ugyanugy yuasa-t,- örülhetsz ha a felét birni fogja!
enyémbe banner van 5. éve (garancialevél alapján) .. tavasszal első indításkor (állt már vagy 6-7 hónapja előző tulajnál is) be kellett bikázni de azóta sincs baja
Vegyél yuasa-t amúgy a gyári akksi az!Nekem 4évet bírt az 525-ben.Most is yuasa van benne.
Two brothers m7 slip on zsir uj, 1 teljes napig hasznaltam! :) ha erdekel valakit! Sxf re, exc re, 2007 tol 10 ig!
Hello!

Megmondaná nekem valaki az úszószintet '02 es 125 exchez?
Ugyanis ha megdöntöm egy kicsit, már folyik a benzin a túlfolyón...
Ah köszi, csak kéne hozzá egy 5 tonnás spani felkötözném az oldalára
http://www.sportmotor.hu/motor...

Itt is szó van a motorolaj téli pihenő előtti cseréjéről.

http://www.sportmotor.hu/motor...

Itt van egyből kettő, tehát akkor a sportmotor szerkeszői is csupa analfabéta hülyegyerekek és nem értenek hozzá :)
Lesz rá most lóvé lecserélem azon ne múljon télen a hóba úgyse fog menni...
Hello emberek!
tud valaki valami hiper csúcs über brutál akkumulátort amit nem kell megint fél év múlva kidobnom? Az oké hogy valami YB 5 mittomén mi kell bele, csak melyik gyártóét érdemes megvenni, esetleg bele lehet faragni nagyobbat is? Eddig elmúlt 1 évben 2-t vettem, most kukázhatom a másodikat, pedig nem a legolcsóbb szarokat vettem.
Üdv!
Kéne nekem ilyen visszajelző lámpa, csak más szinben: pirosban
Van valakinek, vagy tudja hol lehet venni?
Köszi!
hát dehogynem légyszives! amúgy várom még hogy mutassál valamit amit ti játszotok... egyszer megigérted hogy linkelsz ha lesz, azóta is linkelsz
na nemá!
megkérlek szépen ne rontsd itt a levegőt
na már megint mi folyik itt? Laci ez nem a Miskolc topic...
" egy héten keresztül nonstop piros fordulatszám tartományban jár "
ezt úgy írod mintha a 2008-ast motor már nem lenne próba járatott...