valószínűleg a fáradt olaj rátámaszkodik a tömítésre és a fitt fogaskerekekre amik ezért megharagszanak és morciba lesznek az olajjal egészen a cseréig
Ez kész..."Ha van rá lehetőségünk, hogy a téli tárolás helyén végezzük el a motorolaj cseréjét, akkor érdemes ezt is megtennünk ősszel, hiszen a levegővel érintkezve 1-2 évet simán kibírnak a modern motorolajok, és a cserével megkíméljük a motort attól, hogy az elmúlt szezonban használt "fáradt" kenőanyagban fürödjenek a blokk belső alkatrészei és tömítései." Na, a tömítéseknek meg mi baja lesz, ha 'fáradt' az a bizonyos olaj? No meg a csapágyaknak, fogaskerekeknek? Nem parafából vannak vazze...
enyémbe banner van 5. éve (garancialevél alapján) .. tavasszal első indításkor (állt már vagy 6-7 hónapja előző tulajnál is) be kellett bikázni de azóta sincs baja
Itt van egyből kettő, tehát akkor a sportmotor szerkeszői is csupa analfabéta hülyegyerekek és nem értenek hozzá :)
Lesz rá most lóvé lecserélem azon ne múljon télen a hóba úgyse fog menni...
Hello emberek!
tud valaki valami hiper csúcs über brutál akkumulátort amit nem kell megint fél év múlva kidobnom? Az oké hogy valami YB 5 mittomén mi kell bele, csak melyik gyártóét érdemes megvenni, esetleg bele lehet faragni nagyobbat is? Eddig elmúlt 1 évben 2-t vettem, most kukázhatom a másodikat, pedig nem a legolcsóbb szarokat vettem.
tudnál képet küldeni,na meg árat is?
Köszi
Megmondaná nekem valaki az úszószintet '02 es 125 exchez?
Ugyanis ha megdöntöm egy kicsit, már folyik a benzin a túlfolyón...
Itt is szó van a motorolaj téli pihenő előtti cseréjéről.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt van egyből kettő, tehát akkor a sportmotor szerkeszői is csupa analfabéta hülyegyerekek és nem értenek hozzá :)
Lesz rá most lóvé lecserélem azon ne múljon télen a hóba úgyse fog menni...
tud valaki valami hiper csúcs über brutál akkumulátort amit nem kell megint fél év múlva kidobnom? Az oké hogy valami YB 5 mittomén mi kell bele, csak melyik gyártóét érdemes megvenni, esetleg bele lehet faragni nagyobbat is? Eddig elmúlt 1 évben 2-t vettem, most kukázhatom a másodikat, pedig nem a legolcsóbb szarokat vettem.
Kéne nekem ilyen visszajelző lámpa, csak más szinben: pirosban
Van valakinek, vagy tudja hol lehet venni?
Köszi!