Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te mit tolsz ember? :D mibe vagy? :D
ez az olajos cucc akkora baromság.. :ASD ádi nehogy lecseréld.. majd lecseréled tavasszal ne égess már ki mindenkit h marja a cuccokat.. A:SD ez mi baromság.. :S azt a 7 ezret kurvázd el inkább minthogy a motorba álljon.. :D
jaaaaj ember te akkora egy hülye vagy (jó értelemben )
de mé kinállya hellye.. me pihentetni akarja az is . . . .
na mindenik mennyen aludni és pihenje ki ezt a sok okosságot ami itten wót
hát ez lyó wót
ki az abszolút udvarias? aki a fáradt olajat is helyjel kínálja
hát ti full hüjék wagytok...
azért áll a garagéban a vas télen, hogy a fáradt olaj kipihennye magát... és újból el lehessen menni vele egy 6ezres periódust
de a hallottam már olyanról is hogy a túlzott pihenésben fáradnak el az emberek....nehogy az olaj is igy lyárlyon
2007-es cbr600rr-t tudod hogy tesztelik a gyárban? blokkot padra rakják és egy héten keresztül nonstop piros fordulatszám tartományban jár legyen az 16ezer v éppen 15 nemtudom pontosan..

ha nagyobb a kopás az előirtnál kuka a blokk, de lényeg, hogy már a gyárban be van indítva...
Akkor most mennyinek kell lennie az olaj PH értékének?5.5
Ez egy faszság. A topic neve miatt beszéljünk KTM motorokról. Minden összeszerelt motor be van indítva, sőt lábon közlekedik, illetve fékpadon próbálják a féket, váltót rajta. A blokkok előtte próbapadon futnak...akkor most savas, vagy sem az olaj benne?
Általában évente kell olajat cserélni, ha nem éri el a gépjármű az olajcsere periódus határát, legyen az km, vagy üzemóra...
Adam46 igenis jól mondja!
Ami meg Szalonban áll az nem ment egy métert sem, tehát nincsen semmilyen lerakódás a motortérbe,ami által savasodhat az olaj.
Igenis jót tesz vele ha hosszabb állás előtt friss olajat kap a készülék.!
Vagy te már egy műszaki ember
Egy jó nagyot keverj le annak aki ilyen baromságot mondott
Akkor szerinted a szalonokban a bemutató autókban/motorokban sincs olaj, mert ha 3 évig áll megeszi a fél főtengely sonkát vagy mi?
ez tud mindent.. ide jön éhetetlenkedni..:D
Ahha zenekari próba volt, a végén kicsit söröztünk, de ezt te honnan a faszomból tutod ? ? ? ? ?
doboltál?
hány km van abba a fáradt olajba 4000? :D ez rohadt nagy baromság..
ennyi offot getchíííí
Azt olvastam hogy az elhasználódott fáradt olaj reakcióba lépehet dolgokkal, ezért gondoltam úgy hogy lecserélem, bár még lenne benne pár km...
eltettem! minek cserélnéd le? majd lecseréled szezon elején.. csak áll benne a pénzed..
KTM lc4 tükröt valaki?
Finom szaftos :D Elraktad már télire a gépet? Gondolkodok hogy letegyem-e végleg erre az évre csak akkor le kellene cserélni az olajat, de előbb kellene vennem még valami futkozónak valót hogy azért lehessen esni kelni valamivel a hóba:D
ONDÓSZ lenne mi? :D:D
De nem ám :D Kingának csak a jó öreg rudamon csepp hiányzik egyből felvidulna tőle :D Nem törődne többé hogy ázott kutya feje van :D
áááá.. minden ádám ilyen nem? :D:D