Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekel!
írnál mail-be árat nekem légyszives?
dorikex@gmail.com
Sziasztok, van egy SM-szettem eladó SXF-450-en volt rajta,sárvédővel,tárcsákkal,lánckerékkel,narancs-feketére fújva,ha esetleg érdekel valakit
igaz sm volt.. elírtam de arra gondoltam.. :D ja azt is láttam.. :D sírsz mi ökrök vannak! :D
Amúgy sima SM volt, nem SMC.De most őszintén!Mit éreznek az ilyenek?
Úgyis elkapják őket pár napon belül.
Azt a videót láttátok amikor bementek talán a Ducati szalonba és megpróbálták elvinni a motorokat a saját lábukon?
A hülye barom jól begórta az árokba
Meg a Triumphot is
rtl híradóba a csávó 690 smc vel ment PLÁZÁBA boltot rabolni látta valaki? :D
köszi
Szia! Úgy tudom ő gyárt egyedi igény szerint neked. Írj neki e-mailt : http://felnicsikok.hu/
Sziasztok! Olyanban kérném a segítségeteket hogy szeretnék dekort a mocimra! tankidomra kellene lc4 640 '04 re !tud esetleg vki ajánlani vkit aki csinál ilyeneket vagy internet címet linkelni? előre is köszi
a telet valahogy tul kell veszelni
Szevasz!
Kuplungkart mennyiért tudsz exc-re?
80.000Huf ,de karcmentes állapot!Ha van gyári rendszered azt beszámolnám! 60 üzemóra van a kipuban...
Hogyan jutnek egy ilyenhez?
Szia. Nem, csak papiros gépre érdekel 450ccmtől és 2004es évjárattól... Akár ráfizetéssel is.
Sziasztok! Valakinek esetleg egybe farokidomos segédváza légszűrőházastól üléssel együtt? Vevő lennék rá!
Az alvázszámnak...
Hali !

A sok osztás közben megkérdezem az okosokat .

Tud-e valaki quad-ra kerékszettet eladót ?
Nincs meg a VIN, minek az utolsó 6 száma kéne? Találtam rajta egy matricát, hogy 2005. 06. 22. Meg néhány alkatrész számára rákeresve 06-okat dobál ki, úgyhogy szerintem 2006-os lesz akkor. Köszi a segítséget!
én nem kérdeztem semmit! a srác kérdezte hol lehet venni WP rugót (tág fogalom) és hogy mennyibe kerülheti kb.!
Engem nem érdekel, csak ránéztem és megjegyeztem...egyetértek csikával, először tudni kell, hogy mit akarsz kérdezni, keresni...
Ilyen van nekem is pont ilyen
vagy 15! mindegy! nem olyan drága az a lényeg! és W O R L D W I D E
Igy megfelel? és még olcsóbb is! egy 10-es
http://www.ebay.co.uk/itm/wp-f...
én azt nem is néztem! :D itt van! rugó! :D ha békés megyei a srác akkor hazaviszem neki! jövőre! :D
Jó hogy belinkeled neki, de ezt csak Angliába postázza az eladó...