Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Küldtem mail címet,a kipuval kapcsolatban!
Nem tudja valaki hogy egy 625/640660 LC4 milyen fordulaton tilt (üresben)?

Utcára milyen láncot ajánlotok, O vagy X gyűrűset?
Sziasztok. 250es exc-t ha nincs akkor sx-et vennék. 2000utánit. akinek van eladó az jelentkezzen köszi
Újat a KTM-től tudok, de van utángyártott, ami tartósabb, mint a gyári. Postázni is tudok...
Sziasztok! Kezdőnek nagy a a 250 SX-F? És mennyivel kerül többe a fenntartása mint egy 2t?
Ezek zsír új cuccok? Árakat tudsz mondani? Ki is postázod? E-mailt most nem tudok küldeni, de ha jó áron van akkor ott folytatjuk. Köszi!
Nálam tudsz mindkettőt...giraffe64@freemail.hu
Sziasztok! Légyszíves mondjatok már egy oldalt ahonnan tudok Ktm Lc4 2005 kiegészítő alkatrészeket szerezni, gondolok pl. bukógombára, meg szimeringekre. Már keresgélem egy ideje de bele untam, de itt biztos tudja valaki. Köszönöm!
Köszi, de ez is olyan mint az enyém :(
így is mondhatjuk
GD van adminod ktm klub fórumra?
skacok ha érdekel valakit 100 wattos HIWATT basszusgitár kombó, az jelezze! eladó vagy cserélhető valami motoros cuccra, alkatrészre, stb, stb,
Egy kis segítség kellene valaki nemrégiben töltött fel egy képet egy KTM es-torta volt rajta egy hegyet ábrázol mint egy Cross motor pálya úgy nézett ki nem tudjátok hol melyik topicban láthattam a képet? köszönöm fontos lenne ha valaki tudj kérem jelezze [O51
krisee46@windowslive.com
ezen tudsz üzenni...
nem csapongó vagy hanem nő

"mire megfejted mire gondol egy nő, már rég másra gondol " egy igaz mondás
Sziasztok! Ebben az esetben is van KTM...

http://dh-online.hu/rendorsegi...
no name cipő az itteni kínaiba, 8000 ft volt, ha ezt a telet túléli,akkor nekem már megérte!
Hát ezt meg honnan? most kéne vmi téli cipőt vennem hol lehet, meg hogyé aggyák?
nyomj már egy e-mail cimet légyszi! inkább ott értekezzünk
Még nem.. És még az is lehet hogy meggondolom magam... Most ilyen.csapongó vagyok
elvitték?
érdeklődni szabad meg ki tudja mit hoz a jövő....
a gyári ami ami az lc4 en van miért nem jó? meg úgy is hirdeted nem?