Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tehát nincs pattogó kerék!
Tehát nem csúszókuplung...
Sziasztok! Megvan a olajfolyás forrása. Hál Istennek nem a blokkból folyik, hanem az első fogaskerék szimeringem szállt el. Ennek a cseréjéhez le kell engedni az olajat vagy sem? A másik meg valami vezeték van neki kötve a váznak, fogalmam sincs mi lehet az, mert nincs bekötve semmihez. A képen látható helyen van! Előre is köszönöm a segítséget! :)
anti-hopping..
Ebbe csúszókuplung van?
köszi a gyors reakciót különben :))
igazából,nem én cseréltem előző gazdi..15 üzemórát kapott azóta.. szétlett szedve a kupplung és ugynézki mintha uj lenne lamellák se elszineződve se vetemedve..kosár hibátlan állapotban..
rugók alól viszont egy-egy alátét ellett távolitva mert akkor meg nem emelt szét a kuplung rendesen..valószínűleg a rugókkal kell variálnom akkor..ebből különböző méretűeket lehet venni? vagy tegyek vissza de kissebb alátétet?
Vagy a fém lamella van elvetemedve, vagy a rugók vannak méret alatt...
Lamella szettet vagy csak kopó részét cserélted?..ha igen akkor a fém része amihez tapad a lamella el vetemedett a használattól,hullámos és megcsúszik nagyobb terhelésnél
Sziasztok! segitségeteket kérném egy esetleges probléma megoldásában:
2010 KTM 450 SMR magas fordulaton csúszik a kupplungja, alsóbb tartományokba semmi gondja nincsen.. teljesen tanácstalan vagyok miután a lamellák szinte ujak, majdnemhogy szűz az egész kupplung..több olajat megpróbáltam már többek között motul különböző sűrűségüeket..most az előírt motorex van benn de ezzel is csúszik..:(
esetleg tulajok találkoztatok-e már ezzel a problémával,vagy valami tanács..minden jól jönne :) hol érdemes keresni a bajt?
segítségeteket előre is köszönöm!
üdv. Zoli
32 ezer! 18 nál vettem 2. tulaj haver volt ő 8 nál vette
Holnap küldök.
már nagyon agyalok egy uj vez.mü láncon! mert ugye LC4 nél nem könnyü megállapitani hogy most csörög vagy nem csörög,- mert ujkorától csörög mind! bár az enyémet még egyszer meg is dicsérték hogy kötömöhöz képest elég csendes!
mennyi km van benne?
én már cseréltem szabadonfutót szívó himbagörgőt meg vettem bele 1 balance tengelyt mert valamelyik agyoniskolázott barom ( még valószínűleg a szalonba) kivette belőle! amúgy más nekem se volt.. most majd cserélek szelepszár szimeringeket meg a kerékcsapágyak újra le lesznek keeeenneeee zsíííírrraaa... :D
én tudok mesélni neked az LC4-ről! ujonnan vettem 8-éve,- és 40.000 km alatt egy himbagörgőt kellett cserélni! ennyire sok baj van vele!
tudsz képeket küldeni az e-mailemre? kistocs@gmail.com
Báta.
Látom Lc 4-ed van, én is gondolkodtam rajta.
Nézegettem a papiros supermotokat hogy ne kelljen bujkálni, de még is csak ez lesz.
Mesélhetnél róla. Tavasszal vagy nyáron lehet felkelti jobban az érdeklődésem.

De most már tényleg megyek.

Jó éjt mindenkinek!
te pontosan hol?
én is szekszárd! :P
Tudok egy 2009-es 505 xc-f et eladót ha érdekel még.
reméljük a legjobbakat!
Nem hiszem, Jung Balázstól vettem. Budapesten versenyautók-kal foglakozik.
a villanyakon kell lennie a vázszámnak!