Haveromat kellett megkérnem, hogy hozzuk el a motort, szóval az övé az autó. De szerencsére 2 felfér rá. Jövőhétvégére remélhetőleg neki is meg lesz a kis szöcskéje (sx 125) akkor szeretnék majd menni.
Tolna megyében lakok, Szekszárd közelében.
Dirt Parkba szeretnénk elmenni még az idén. Ha neked nincs messze és lenne kedved akkor összebeszélhetnénk !
Köszönöm nektek a segítséget. Azért jobb, hogy az elején kiderült.
Ha rendelni szeretnék akkor mindenképpen exc-hez kell kérjek, nehogy valami ne stimmeljen igaz ?! :)
Remélem azért így is sok örömöm lelem benne.
Örülnék, ha legközelebb is ilyen segítőkészek lennétek (ha egyéb gondok felmerülnének).
vonóhorog nincs,- de plató van, ha jól látom! merre laksz helyileg? nincs a közelben pálya? sajna én csak áprilisban megyek haza,- de bárhová hajlandó vagyok elmenni egy kis motorozásért,- ugyhogy összebeszélhetünk majd!
Giraffe#64-nak igaza van 5 sebességes a váltója.
Ha ez ilyen dinka akkor az sxf milyen lehet ...
Magánszemélytől vettem. Sajnos 90 %-ban endurozok. Szeretnék többet menni pályára, de nincs vonóhorgos autóm.
Lényegébe akkor most egy sx-f kinézetű exc-m van ? Érdekes. Nincs nagy tapasztalatom ezért próbáltam kutakodni a neten. De szerintem nem bánom meg.
sosem mentem még EXC-vel,- de amennyire tudom sokkal barátságosabb, kezelhetőbb mint egy SX-F! bár szerintem az enyém is kezelhető! brutál erős,- de kezelhető! hát a futómü, az meg
jaja! puhább a futómüve! ha inkább endurózgatsz mint krosszpályára jársz,- akkor még jobban jártál vele mint az sx-el! bár ezek szerint a tulaja sem volt tisztába vele, hogy mit árul! vagy kereskedőtől vetted?
Elég sokban különbözik. Tiedhez hasonlókat nézegettem és azért is csodáltam hogy nem találok olyat amilyet én vettem.
Szóval az enyém egy enduró, versenyenduró ?
A tankja nem tudom mekkora, de a hátsókerék megviccelt :) Ugyanis a gumira ami rajta van 18 van írva, de kaptam hozzá 2 db új 19-est.
Akkor nem is jó hozzá, ezek szerint. Ma néztem meg mert mondta a srác, hogy 140 széles és bele fog érni a kipufogóba, hát így is volt az első motorozás során.
A másik jel is az XC-re utal, mégpedig baloldalt a lábtartó után van a sztender helye. Sx-en biztos nincs, még csak helye se.
Jobb ezt tisztázni, ezért is fordultam hozzátok, mert ha rendelni szeretnék akkor ne érjen meglepetés..
Ami azt illeti nekem tetszik és elég vadállat. Szóval lehet sx- lehet xc nekem mind1 ha így fog muzsikálni még jó ideig
Tolna megyében lakok, Szekszárd közelében.
Dirt Parkba szeretnénk elmenni még az idén. Ha neked nincs messze és lenne kedved akkor összebeszélhetnénk !