Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg elég lesz de jól nézd majd át a motort mert 520-ból már igen kevés van ami jó állapot!
lécci kérdezd már meg, ha képet is tudna küldeni jó volna
Nekem is nagyon bejönnek az 525 és 520as típusok, áraik végett inkább az 520 amit be tudok majd vállalni.
Nekem is inkább terepezésre kellene meg néha SM szettel is megkergetném, ha SM ként használod, elég 1000km után az olajcsere?
Nem bízza el magát az nyugi állandóan mondom neki hogy ő csak egy XT a KTM mellett Amúgy mennyit kérnél a dobért?
kb 10500Km-nél járok vele.Eddig semmi gondom sincs vele.Csak kopó alkatrészek lettek cserélve meg egyszer szopatott be a gyertyapipa.Terepen használtam leginkább max 500km van aszfaton belecsavarva.Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve.Soha ne legyen rosszabb motorom.
Már csak a szemcsi van meg.
Nincs,mert az ember annyira bele szarik,hogy fel sem tette még sehova.Talán még le se fényképezte.De ha kell megkérdezem tőle a pontos évjáratot,meg árat.
Az kilométerbe kb mennyit takar?
Leginkább te terepen használod ugye?
Hogy vagy vele megelégedve, megbízható?
egy yamahára biztos nem aggatnék ktm cuccot...még elbízná magát a kis xt
Szia engem érdekelne mindkettő
Nemtudom pontosan de kb 270óra körül járok.Nem volt még hozzányulva a blokkhoz.
Szia.
Neked pontosan mennyi üzemóra van a motorban?
Volt már valami cserélve benne, vagy lassan esedékessé válik valaminek a cseréje a blokkban?
Miért A gyári ami igazán Nem akarok költeni rá sokat ez meg azért kinézne valahogy a motoron
ezt te 4T-re? csak nem az xt-re?...jajjj
Szasz!Gyári kéne nekem EXC-é az a hosszú fajta.Igazából nem EXC-re kéne hanem egy kis köbcentis 4T motorra.Ha képet tudsz küldeni azt megköszönném!
ok
KTM első lánckerék 16-os és 17-es,gyújtás elektronika lc4! eladó!
milyen végdob kell? gyári vagy tuning? van gyárim 2011-től és gyári 2011ig..
Milyen évjáratú a hátsó gátló ?
képesen fent van?
Szeva!Remélem kaptál választ zsiráftól.Ha esetleg lesz a közeljövőben 2T végdobod EXC-re akkor jelezd már nekem légyszíves mert vevő lennék rá!Köszi.
Na nem mintha az sxc-re nem kéne ezeket elkölteni.Enduróra ha komolyabbat akarsz akkor maradj az EXC-nél.Jobbat úgyse kapsz a piacon.
hello! Érdeklődnék a hátsó kerék, és a kipufogó leömlő iránt,hogy mennyi az áruk? Üdv: Peti
SZia! 2004-es 200-ra is jó a rezonátor?
Nekem exc 520-am van, csak hobbi szinten használom, de a szervizelése évente kb.100e. Gumi,lánc sűrűn fogy, most a váltót kell cserélnem, igaz az én hibám miatt, mert levegős lett a kuplungom és megerőltettem. De ha csak enduro, akkor 520-525 2005-ig.