Nekem is nagyon bejönnek az 525 és 520as típusok, áraik végett inkább az 520 amit be tudok majd vállalni.
Nekem is inkább terepezésre kellene meg néha SM szettel is megkergetném, ha SM ként használod, elég 1000km után az olajcsere?
kb 10500Km-nél járok vele.Eddig semmi gondom sincs vele.Csak kopó alkatrészek lettek cserélve meg egyszer szopatott be a gyertyapipa.Terepen használtam leginkább max 500km van aszfaton belecsavarva.Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve.Soha ne legyen rosszabb motorom.
Nincs,mert az ember annyira bele szarik,hogy fel sem tette még sehova.Talán még le se fényképezte.De ha kell megkérdezem tőle a pontos évjáratot,meg árat.
Nekem exc 520-am van, csak hobbi szinten használom, de a szervizelése évente kb.100e. Gumi,lánc sűrűn fogy, most a váltót kell cserélnem, igaz az én hibám miatt, mert levegős lett a kuplungom és megerőltettem. De ha csak enduro, akkor 520-525 2005-ig.
Nekem is inkább terepezésre kellene meg néha SM szettel is megkergetném, ha SM ként használod, elég 1000km után az olajcsere?
Leginkább te terepen használod ugye?
Hogy vagy vele megelégedve, megbízható?
Neked pontosan mennyi üzemóra van a motorban?
Volt már valami cserélve benne, vagy lassan esedékessé válik valaminek a cseréje a blokkban?