Sziasztok!
Meg tudná valaki mutatni milyen keverék állító csavar való a dellorto phsb 35 md karburátorba? Mert nekem ami benne van most, az biztosan nem belevaló, mert nem tudom betekerni, elakad a csavar feje, szerintem ebbe olyan kell mint ami a simson karbikba is van, hogy nincs neki csavarfeje, hanem egyből a mentes részbe van belevágva a kis mélyedés. A mostani csavart csak 1\4-ig tudom betekerni aztán megakad. KTM GS 125 1987
Üdv, Bence
Eladó KTM hátsó felni, féktárcsával, lánckerékkel, hátsó féknyereggel, fékcsővel, tengellyel, úgy ahogy a képen látod. A felni 2.50x18". Úgy tudom 1992-es évjáratból való. Lehetőleg egyben eladó! Irányár: 15.000 Ft. Itt a barátom telszáma: 0670/256-8971
sziasztok!
akit érdekel:
AP Racing első fékbetét cikkszáma 2005-ös 450 EXC-be: 271OR, SX-be: 271ORR
hátsó betét: EXC: 391OR , SX: 391ORR
ára 7e. körül.
üdv.
Lámpás toldat ára?
de van egy olyan karbim occson ha kell..
Meg tudná valaki mutatni milyen keverék állító csavar való a dellorto phsb 35 md karburátorba? Mert nekem ami benne van most, az biztosan nem belevaló, mert nem tudom betekerni, elakad a csavar feje, szerintem ebbe olyan kell mint ami a simson karbikba is van, hogy nincs neki csavarfeje, hanem egyből a mentes részbe van belevágva a kis mélyedés. A mostani csavart csak 1\4-ig tudom betekerni aztán megakad. KTM GS 125 1987
Üdv, Bence
Elérhetőséget kérhetek e-mailra?
Duke II höz keresek fekete fékkart! Ha esetleg lenne valakinek egy elfekvő...
köszi!
orozoli2002@yahoo.com
30-435-1769
Keihin PWK38 karbiba nem tudja valaki lehet-e cserélni tűszelep fészket és ha igen,hol lehet beszerezni?!
akit érdekel:
AP Racing első fékbetét cikkszáma 2005-ös 450 EXC-be: 271OR, SX-be: 271ORR
hátsó betét: EXC: 391OR , SX: 391ORR
ára 7e. körül.
üdv.