ééértem.. köszönöm! és nem tudsz véletlenül? vettem le a bakról ezt a fost és kicsúszott a kezemből és eldőlt, és eltörött.. a rohadt anyját más motorral 5 méter magasból leesnek felülnek rá és mennek tovább.. :S
Az Apriliának miért drágább, nagyobb igénybevételt jelent a pályának mert nem csak a felső pár centit kapirgálja...?!
Vigyázz mert új gumim van és még utolérlek azzal a "gyöszös" Apriliával...!
Motoronként 1000 ft egész napra. Megkérdeztem. természetesen rendezvényeken kívül bármikor igénybevehető. Ha A bejárat olyankor lejebb van mint most és ugyanaz az öreg foszer intézi a belépőt mint aki most volt.
Van valami weboldala a pályának, vagy honnan lehet megtudni, hogy mennyit és kinek kell fizetni és mely napokon lehet igénybe venni? Egyáltalán van ott olyan konkrét bejárat ahol tudnak pénzt szedni? Hiszen egy nyitott terület az egész, ahová bárhonnan be lehet motorozni!
sziasztok olajat cserélek exc300ason 01es de még nem csináltam ilyet leereszteni le tudtam,az a kérdés a töltés hogy történik járatni kell,oil level felirat az a szint?kösz a segítséget
felrakod vagy átküldöd a vidit mikor összeszaladtak?
A markomban vagy!
Vigyázz mert új gumim van és még utolérlek azzal a "gyöszös" Apriliával...!
Apriliának 2000.-
vala
ki ismeri a motor előéletét?
Tudja valaki, hogy a Sóskúti pályára, ahol ma volt az endurocross verseny be lehet menni csak úgy motorozni normál napokon?
Olajsapka le,szintjelző csavar ki!0,7-0,8dl olaj bele vagy még a szintjelzőn meg nem jelenik!A motor nem kell járatni!
H4 120smd LED!
Természetesen eredeti KINAI