Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benézek én mindenhova
Csak akkor küldöm át, ha belenézel a "Men in black-es" villanó fényembe!
ééértem.. köszönöm! és nem tudsz véletlenül? vettem le a bakról ezt a fost és kicsúszott a kezemből és eldőlt, és eltörött.. a rohadt anyját más motorral 5 méter magasból leesnek felülnek rá és mennek tovább.. :S
Csak a válladat fogtam mikor te hirtelen szó nélkül csak úgy elindultál

felrakod vagy átküldöd a vidit mikor összeszaladtak?
TE NYERTÉL!
...vagy azt is elmondjam itt, hogy milyen motor húzta be múltkor azt a legendás Ktm-et!
A markomban vagy!
Én meg majd jol megmondalak otthon ha le mersz előzni
Sziasztok!kérdés most vetem 300as01es exc-t az a kérdésem hogy pontosan milyen keverék kel bele a volt tulaj 40est mondod hogy jó e? kösz a segítséget
Az Apriliának miért drágább, nagyobb igénybevételt jelent a pályának mert nem csak a felső pár centit kapirgálja...?!
Vigyázz mert új gumim van és még utolérlek azzal a "gyöszös" Apriliával...!
Minden nap normál KTM-en

Apriliának 2000.-
Motoronként 1000 ft egész napra. Megkérdeztem. természetesen rendezvényeken kívül bármikor igénybevehető. Ha A bejárat olyankor lejebb van mint most és ugyanaz az öreg foszer intézi a belépőt mint aki most volt.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc_racing-5422287

vala
ki ismeri a motor előéletét?
Van valami weboldala a pályának, vagy honnan lehet megtudni, hogy mennyit és kinek kell fizetni és mely napokon lehet igénybe venni? Egyáltalán van ott olyan konkrét bejárat ahol tudnak pénzt szedni? Hiszen egy nyitott terület az egész, ahová bárhonnan be lehet motorozni!
Nem ugyanaz....mármint az LC4 váltókarja nem egyezik meg az SX-EXC-SMR sorozatéval.
Van valami pályahasználati díj, de elvileg igen, lehet motorozni rajta.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Sóskúti pályára, ahol ma volt az endurocross verseny be lehet menni csak úgy motorozni normál napokon?
Oké így volt kösz szépen!
Üdv!

Olajsapka le,szintjelző csavar ki!0,7-0,8dl olaj bele vagy még a szintjelzőn meg nem jelenik!A motor nem kell járatni!
sziasztok olajat cserélek exc300ason 01es de még nem csináltam ilyet leereszteni le tudtam,az a kérdés a töltés hogy történik járatni kell,oil level felirat az a szint?kösz a segítséget
van valakinek ktm váltókarja? lc4 re kellene de gondolom ugyan az!
Attól még az első sárvédő ugyanúgy leárnyékolja az előtted lévő területet...
Én H4-es LED-et tettem ilyen idomba(pont belemegy) és igen jól pirít
H4 120smd LED!
Természetesen eredeti KINAI
Egészségedre
milyen olajat ajánlotok vagy mibe tegyem be a láncom kicsit bevan állva még elég új csak sokat állt és nemfoglalkoztak vele.
nekem ez tetszika legjobban a ktm fejidomjai közül