Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem érdekel valakit? 10.000Ft vadi nyúl! L-es méret! ami 10-nek felel meg! http://www.motopabst.eu/artike...
itt megtalálod az eredeti árát!
A 690-es blokkokba van kiegyenlítő tengely, mint ahogy az LC4-ben is volt. Ha jól emlékszem, akkor a sima SC blokkba nem volt csak.
a 690 smc be van balance tengely? vagy azon is meg lehet elleni mint az lc4 en? :D
"de amúgy nekem is ez lett volna az elképzelésem,így sokkal szebb,na meg az üzemóra kilőve,de erősebb mint egy mezei Lc4"
ha jól tudom smc blokk van benne a vázba
Amúgy attól hogy lecseréled az idomokat az EXC-ére attól mitől lesz erősebb az LC4
ha annak idején szóltál volna,akkor oda adtam volna az összes idomomat a tiedért cserébe!
Fordítva jobb
http://www.sportmotor.hu/motor...

nézd meg a szemtelenjét,hát valamelyik nem meg előzött
de amúgy nekem is ez lett volna az elképzelésem,így sokkal szebb,na meg az üzemóra kilőve,de erősebb mint egy mezei Lc4
Háj
találtam elfekvöbe egy SX 250 blokkot
+egy 250 es Kawasaki alu frame et össze kéne dobni belöle egy SX alu vázas rettenetet ilyen még ugyse volt!
SX 125 tank
EXC 525 komplett fékek 2db
EXC 450/525 elsö keréktengely
EXC 125 gyujtáselektronka 2005
EXC 525 WP pds
SX 250 WP pds
Shift mez L
hali!660körüli áron lenne asszem
Értem.Mert olvastam valahol hogy volt egy kis affér a tulajjal aztán oda már nem nagyon akartak.Még Két éve mikor indultam majdnem megvertük azt a két románt aki ugatott nekünk.Meg volt olyan elképzelés is hogy Sóskúton fogják megtartani.Az mondjuk jó lenne nagyon.Ott elindulnék én is talán.
Asszem Tökölön...vagy faszom tudja, én mostanában nem nagyon folytam bele a témába...
Ktm szivacs valakit érdekel? 2.000 ft
Hello!
Most is Halásztelken lesz a buli?
Heló!
Memkártya függő,hogy mennyit vegyen fel
Nem néztem még,hogy egyhúzomba mennyit bír az aksija,inkább a látványos szakaszokat vettem fel csak,ahol ügy is akad.
Számom ha valami még érdekel csörögj. 30-4546180
Teljesen sérülés,és hiba mentes a cucc? Mennyi ez ujonnan? Mennyi időt bir ki az akksija? Mennyi időt lehet rá felvenni? Több kérdésem egyenlőre nincs......
Nekem is van 2 garnitúra.

megvettük tesómmal, de még fel se szereltem, csak itt áll a polcon...
1.8 mm
Valaki tudja az exc 520 új kopó kuplunglamella vastagságának a méretét?
szia ferus ....mi pénz ? ha nem titkos ...
üdv!eladó egyik haverom motorja egy ktm exc 450 2004es évjáratú!a motorról a következőket kell tudni itt van nálam most lett kész a blokkja szívószelep cserés volt mint a többi,tehát újak a szelepek szimeringek akkor már vezlánc is akkor már veztengely himbagörgő illetve csapágyak is!az egész motor át lett nézve uj kerékcsapágyak superprox lánckerék regina x-gyürüs lánc uj fékbetétek!a teleszkópja a csikánál van!2 uj dunlop gumi!Szóval a srác bele szerelmesedett egy 2011es bergbe és azt akarja megvenni,ezért mondta h hirdessem.neten nem hirdetjük egyenlőre mert még nincsenek telók!akinek patika motor kell és értékeli az itt leirtakat az irjon