helyes válasz egy hangszóró....
ebből brembóból csak vákumolással lehet kihozni a maximumot ....
de jó a többiek alulról feltöltős módszere is de sajna marad ebbe a fékbe buborék...nagyon minimál de az ennél a féknél a viszonylag nagy fékáttétel miatt (nagyon érzékeny a kis bubikra) és ezért nagyon érezhető a hiba.....mert ahogy használod egy nagy lejtő aljában a forró fék már beeseik ill..ez inkább felkeményedik...változik a nyomáspontja ami zavaró tud lenni... és érdemes jó minőségű 5.1 meg attól jobb fékolajat használni pl. motul rbf 600 ..stb...
és tele tölteni a tetejét , hogy ne legyen levegő még a tartály tetején a gumilap alatt se ...de ez persze természetes...
meg ne használt most légtelenítőn kiengedett fékolajat töltsünk fönt mindjárt vissza mert azokba is hemzseg a mikronnyi buborékok hada..azt ha vissza akarod tölteni érdemes pihentetni ....öreg fékolaj tudjuk hogy felveszi a levegőből a párát úgyhogy azt se erőltessük...
....főleg zsiráfnál mikor feltöltött utána a doboz pont jó, hogy szivogatni se kell csak összenyomott doboz ha elég rugalmas akkor automatán szívja mint az állat......ott is csak várni kell...
gecsa elküldtem egykor kb...a cuccokat sürgősségi... ajánlott meg mittudoménnel, hogy holnap megkapd....majd küldesz nekem pénzt...
gyurika ez nem is karmantyú hanem egy hitvány o gyűrű....tehát van esélyed...50 forint darabjára ...
amúgy ilyen féknyereg milyen ktm-en van gyárilag ? mert még az is lehet hogy megnézném... írd ide !
Szereld le a kormányról az egészet ha fel töltötted olajjal,emeld fel úgy hogy egyenes legyen a cső...majd huzogasd meg a fék kart!
így kimegy minden levegő a csőböl
ez jó,csak egyedül szopom a brét,ilyenkor nekem se segít senki...
És lehet az a baj,hogy: a fémfékcső ahogy megy lefelé a munkahengerhez,bejár egy ívet! és ennek az ívnek magasabban van a csúcspontja,mint a felső munkahenger!na már most,mikor a csövet lenyomom,hogy a munkahenger alatt legyen,akkor érezhetően keményebb az ellenállás a fékkaron... szal lehet lenyomva tartom a csövet,míg lelégtelenítem,de ha nem jön be akkor "szívjuk a fékolajat"
már múltkor is gondba voltunk egy ilyesmi nyereggel csak nem emlékszem melyikkel és nem tudtunk rendelni hozzá semmit ....