Hali
Okosakat kérdezném hogy a KTM em azt csinálja hogy minden gázelvételnél vagy kicsiket durran vagy 1 kurvanagyot .....
Miért van ez ? a gyertya aranybarnára van égve
Foglalkozzak ezzel vagy sem ? mennyire bassza szét a szelepeket ?
Előre is köszike !
(találgatások nem érdekelnek csak konkrét válaszok!)
Heló!
Ktm-hez legfőképpen sx-hez idomszettet vásárolnék.Nem fontos hogy sx-é legyen lényeg hogy az összes idom meg legyen.
Msn/Email:farkasfyorgy4@freemail.hu
06302265808
csaó! nem véletlenül szelep beállítási gondok vannak vagy esetleg karbi pillangószelepével (feltéve ha olyan) ? volt egy párszor nekem is hogy hirtelen gázadásra nem reagált,viszont ha visszaengedtem és azután húztam oda,nem volt semmi gond...
Mindenki! Tegnap este elloptak egy narancssárga KTM SMC 690es supermotót egy budai teremgarázsból! Atolvajok elég felkészültek lehettek, sztem már hetek óta figyelték Tuti hogy legalább egy furgon kellett hozzá!
hol van az a feketeerdő?melyik öregékkel?én 2 hetente ha meg tudom engedni magamnak a gépelést,most is meghívásnak tettem eleget
2hét múlva újra felnézünk... aztán addig hátha eladom valamelyik motort,hogy legyen lehetőség menni románba is! mindenképp menni akarok,most lett egy utánfutóm,3 személyes,akár vihetek is majd Db-ből is srácokat!
de okai lehetnek ilyen karburálási problémák esetleg finombeállítások...megváltozott hőmérsékletek..stb..
de leginkább a szutyok benzin is okozza....menj egy karistot 100 as benzinnel mit csinál ilyesmikre gondolok...
de durrognak amúgy a motorok nem kell tőle megijedni..
főleg a jól beállítottak