Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semennyire nem bassza szét mert a szelepek nem is hallják

de okai lehetnek ilyen karburálási problémák esetleg finombeállítások...megváltozott hőmérsékletek..stb..

de leginkább a szutyok benzin is okozza....menj egy karistot 100 as benzinnel mit csinál ilyesmikre gondolok...

de durrognak amúgy a motorok nem kell tőle megijedni..

főleg a jól beállítottak
Hali
Okosakat kérdezném hogy a KTM em azt csinálja hogy minden gázelvételnél vagy kicsiket durran vagy 1 kurvanagyot .....
Miért van ez ? a gyertya aranybarnára van égve
Foglalkozzak ezzel vagy sem ? mennyire bassza szét a szelepeket ?
Előre is köszike !
(találgatások nem érdekelnek csak konkrét válaszok!)
Szokták volt mondani, hogy google a barátod!

Ha nem mókolták a motort, akkor:
Year 2003
KTM Model 640 LC4 SUPERMOTO, ENDURO
KTM OEM Parts Fiche CARBURETOR MIKUNI BST40-266 640 LC4

ennyi...
És kimaradt az FCR mx41 :)

Ezek közül melyik?
Nemtudom melyik fajta nemnagyon értek ehhez a géphez kb 1hónapja vettem. Miböl tudom megállapitani milyen fajta?
Melyik karbival van szerelve Janek?
...nézz rá a gyorsítódra
Köszi a tippeket, megpróbálok vele valamit elkövetni. Üdv.: Janek
Heló!
Ktm-hez legfőképpen sx-hez idomszettet vásárolnék.Nem fontos hogy sx-é legyen lényeg hogy az összes idom meg legyen.
Msn/Email:farkasfyorgy4@freemail.hu
06302265808
csaó! nem véletlenül szelep beállítási gondok vannak vagy esetleg karbi pillangószelepével (feltéve ha olyan) ? volt egy párszor nekem is hogy hirtelen gázadásra nem reagált,viszont ha visszaengedtem és azután húztam oda,nem volt semmi gond...
Beszopja ha itthon megy vele! Mindenki ismeri egymást...
nem tudja valaki hol tudok narancssárga láncit venni? és drágább mint a sima?
az sztem sose lesz meg.. bár ne legyen igazam.. :S szétkapják azt eladják alkatrészenként vagy megcsinálják pályára alkalmasra..
Mindenki! Tegnap este elloptak egy narancssárga KTM SMC 690es supermotót egy budai teremgarázsból! Atolvajok elég felkészültek lehettek, sztem már hetek óta figyelték Tuti hogy legalább egy furgon kellett hozzá!
sztem ezt kérheted rá h milyet szeretnél.. nekem 04 es lc4 van és magura..
na ő rá gondoltam én is
itt egy kis szösszenet a vasárnapi menetről majd jön a többi is

http://youtu.be/px8whOTC5Jk

a fekete sáv körbe a videón,mindenkinek látszik?...valamit elnézhettem a konvertálásnál,hogy nem teljes képernyős
Olyanom nincs
Kovács Lajos bácsi a krosszos yamahás, és akinek a drz-e van. Oláh Robival motorozik
Ez a hely tőlűnk nincs messze olyan 130km környéke
hol van az a feketeerdő?melyik öregékkel?én 2 hetente ha meg tudom engedni magamnak a gépelést,most is meghívásnak tettem eleget
2hét múlva újra felnézünk... aztán addig hátha eladom valamelyik motort,hogy legyen lehetőség menni románba is! mindenképp menni akarok,most lett egy utánfutóm,3 személyes,akár vihetek is majd Db-ből is srácokat!
Gecsa elvileg az öregék csalnak ki Feketeerdőbe,hogy legyek a vezetőjük. Lehet, hogy bedőlök a kérésnek
Adatlapból kiderűl, pl:Msn:rikizuzda@windowslive.com
2010es az exc-m! ezen már magura van... akkor valószínűleg 2009ig volt bremboval!
En most csináltatok egyedit egy dekoros sráccal, miskolcon ha meglesz dobok fel pár képet ha érdekel. 20.000 per moci de az lesz rajta amit akarsz.