Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rendőrök a fóliára vonatkozó előírásokkal sincsenek tisztában, csak határozottan mondják a rossz szabályokat. Kicsit rámenősnek kell lenni, és kész. Olyan nincs, hogy nem tudja alátámasztani, hogy mi alapján veszi el a forgalmidat.
én elhiszem neked, haverom is igy volt vele toyota hiace-ban volt évek ota ,aztán kifogott egy okoskodo rendőrt forgalmi bevon, bűnti stb, merthogy csak rögzitett rács az elfogadott a hálo nem, ez volt az indok....
Nem, persze hogy nem ott. A törvény szerint térelválasztónak kell lenni. A háló nem az? Én nem tudok hátramászni, a csomagok meg nem jönnek előre...
Mozaik utcába?
Köszönöm a választ , pont így oldottam meg aztán a problémát.
2005 óta ez van bent, 3 vizsgán átment.
Az jó,mert úgy jártam 3 évig,hogy nem volt benn! Ha mégis kell,sikíts.
megjegyzem hogy nehogy meglepetés érjen, azért a rugalmas csomagtér háloért ugyan akkorát szivhatsz, mint én most.

havernak olyanért vették el a forgalmit, azis autosboltban vett holmi volt,
doktor hóz!
vagy lég kulcs
Néz bele a teloszárba lehet hasonlo kell hozzá mint az én kx emhez. Egy körmös kulcsot kellet csinálni bele nekem, amit ugy tudtam hogy vettem egy csődarabot ami bele megy a teloszárba rá kell vágtam 4 fulet hogy legyen mind a 4 oldalon 4 téglalap. méretét hát szemre aztan ha sikerul kivenni csinálj egy pontosabbat. Rajzoltam egy vázlatot gyorsba. XD
Én kivettem a Caddy-ből a válaszfalat, és egy rugalmas csomagtérhálót tettem a helyére. Rugalmas, látod mi történik hátul. Olcsó és egyszerű felrakni, levenni...
sziasztok!

4t ktm dugattyú és henger méret adatokra lenne szükségem.tűrések vagy csak simán az illesztési hézagok, lehetőleg hivatalos forrásból.( nem csak ktm érdekel...suzuki yamaha több hengeres stb....) bármelyik érdekelne engem. nagyon fontos projekthez kell!

kérem ha bárki tud segíteni, írjon nekem.

előre is nagyon köszönöm
köszi, de bent van a válaszfal félig, ott van levágva a kutyák miatt hogy lássam mit csinálnak, a felső részre meg elég két cső keresztbe becsavarozva...

a vicc az hogy ezért elveszi a rendőr a forgalmit..

mekkora egy abszurdisztánban élünk , minden rendben van a kocsin műszaki ,zöldkártya, biztositás, néven van stb, de a válaszfal felső részének hiánya forgalombol kizáro ok...

nevetséges.

jah és hogy vihetem emiatt új műszakira az autot, mert nem elég bemutatni a potlást félorával az elvétel után,,,ááá az kevés.

pénz,pénz,pénz, erröl szol minden,meg a lehuzásrol...
2003-2004-es LC4 (buboréklámpás) hátsó sárvédője és rendszámtábla tartója van valakinek narancs szinű eladó?

A nagy körös olajzásnak van valami hátránya?Amikor a vázba is kell tölteni 7dl-t
Köszik
Ha kell van egy komplett hátfalam hozzá.Az utas ülés sor mögötti fal.Plüss kárpitos,kis ablakos.Gyári.
jelenleg nincs forgalmim a vitohoz elvette a rendőr mert hiányzott a válaszfal fölső rész, új műszakira kell vinnem a kocsit plussz bünti, beszarok mekkora egy bűn ezért kivonni egy autot a forgalombol...

hétvégén meg jön ide hozzám barátom családostul pár napra nyaralni , hoz motort is , amugy ő szokta vinni a turát a zarándba, most végig szaladom vele kettesben az összes bakonyi szemét sziklás helyet le föl ,had szokja..
Pedig még van egy hely,tudnál jönni
Attól függ milyen munkád van! Ha csak nézed a pénz számoló gépet,és számolod mennyit kerestél aznap,akkor az elég jó munka!
Mondjuk előttünk takarítják a csatornát,és az ember vödörrel meri ki a dzsuvás iszapot.Na ez elég szar munka!
Sziasztok!
Ahhoz hogy a 2003-2004-es LC4 hátsó sárvédőjét és idomjait lecseréljem a 2005-ös vagy újabb LC4-esére (mert az jobban néz ki szerintem) segédvázat is cserélni kell?
Illetve van valakinek ilyen leadó?Természetesen narancs szinű
fuuuuuuuuuuuuuj... miota jo a munka.?
Jó munkát!

Minnyá neki indulok én is,csak először elviszem a mócsingokat oviba!
háj Béláim..