Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rajta van a motoron a kipufogó,nincs teljesen kész,mert egy takaró lemezt kell rá szabni,illetve egy apró javítás,és a tompítók nem készültek el.Bitang hangja van,már csak E9-et kellene rá varázsolni.Tippje kinek van hogy tudom kicsit megtéveszteni a rend őreit ?
Van 2 fajta
ketto es harom vallas
melyik erdekel
ara bolti ar fele
Mennyi?
11cm átmérőjű karbon dobhoz keresek bilincset fém vagy karbon mindegy.
Sziasztok.

Nincs véletlenül valakinek 4db kipufogó rögzítő rúgója? Min 40mm hosszú.
hali! tömöanyag lenne valakinek? www.agomotors.hu/webshop/img/p...
Üdv valakinek lenne ilyen összekötő csöve?
Kipufogók eladók:Honda cb600 hornet katalizátoros 15e ft,Honda cbr600rr gyári de kiherélt 15e ft,Ducati 1098 streetfighter gyári E szabványos dobpár 60e ft/pár,Kawasaki gpz/kz750 gyári dobok 10e ft/pár,Kawasaki z650 76-79-ig gyári dobpár inkább mintának 6e ft/pár,valamilyen kipufogó 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
kár h 1 van belőle!
Eladó Exan kipufogó.
E szabványos, veszett hangja van.
Ár: 35 ezer.
Ezt a nyomaték leadás dolgot nem tudtam, minden nap tanul valami új dolgot az ember:) Facebookom nincs, de mailt gyakran nézek, szóval írj rám nyugodtan, aztán lehet egy jót döntögetni. Az árak valóban az egekbe szaladtak, és a csak R-es dolgok (idomok, dekor...) is horrorisztikusak. Ez van, az élmény viszont megfizethetetlen:)
hát ja.. kinek mi.. :D
Azert a hibatlan motor nem ugyanazt jelenti szerintem neked meg nekem
3. tulaj! elírtam!
elvileg kisebb az első rugóutad és az elektronika miatt más a nyomatékelosztás meg a leadás is.. a tied hamarabb adja le azt a lóerőt.. R est akartam, csak későn és felment az áruk nagyon, a másik meg h az orazágba nincs szal kikellett menni ezért is, csak azért vettem meg a simát mert 1. tulaj vagyok, eddig vezetett szervizkönyves és hibátlan a motor.. :P írok mailt aztán ha van felveszlek facebookraa és összebeszélünk! :)
Valóban kevés van nálunk belőle, engem is a kinézete fogott meg először, mert az nagyon ütős szerintem. Ma már a menet tulajdonságait is szeretem, ami nem áll messze az egyhengeres hardcore supermotóktól (4 évig Husabergeztem:), és ki lehet menni vele a világból. Ezeket a nem R-es is tudja gyönyörűen hozni, tényleg csak a külső más, max az első monoblock féket érzi meg az átlag rider. Egyébként Aggtelek környékén lakom, dobj egy mailt (kovacs.adrian1@gmail.com), ha erre jártok, aztán gurulunk egyet.
Akrapovic, Danmoto, Raptor, Mivv Leo vince, Arrow, Giannelli, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Helló!
Emailben küldtem képet neked.
egyébként nincs is sokkal több az országba.. kb 3 db van remélem nemsoká nekem is az lesz, bár a evvel sincs bajom, a különbség nem sok teljesítményben meg stb.. de a kinézet magáért beszél! :) merre laksz? hátha megyünk 1 kört! adsz 1 mailt?
Jól emlékszel, végül az enyhén sérültet vettem meg elég jó áron. Összeállt a gép könnyen, így most az utolsó lépés, a kipufogó projekt jött el. Ja, és a folyamatos hátsó gumi beszerzés, de azért a költségért nem mérgeskedem :)
egyébként én is pont dobot keresek a 990 re
volt 2, tavaly 1 3,2 ért túrafelszereléssel 30e el asszem meg 1 enyhén sérült 2,3 ért akkor azok közül sikerült vmeiket?
Ez nem a mostanság hirdetett példány, én még 2014-ben vettem, de ez is R-es:)