Rajta van a motoron a kipufogó,nincs teljesen kész,mert egy takaró lemezt kell rá szabni,illetve egy apró javítás,és a tompítók nem készültek el.Bitang hangja van,már csak E9-et kellene rá varázsolni.Tippje kinek van hogy tudom kicsit megtéveszteni a rend őreit ?
Kipufogók eladók:Honda cb600 hornet katalizátoros 15e ft,Honda cbr600rr gyári de kiherélt 15e ft,Ducati 1098 streetfighter gyári E szabványos dobpár 60e ft/pár,Kawasaki gpz/kz750 gyári dobok 10e ft/pár,Kawasaki z650 76-79-ig gyári dobpár inkább mintának 6e ft/pár,valamilyen kipufogó 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Ezt a nyomaték leadás dolgot nem tudtam, minden nap tanul valami új dolgot az ember:) Facebookom nincs, de mailt gyakran nézek, szóval írj rám nyugodtan, aztán lehet egy jót döntögetni. Az árak valóban az egekbe szaladtak, és a csak R-es dolgok (idomok, dekor...) is horrorisztikusak. Ez van, az élmény viszont megfizethetetlen:)
elvileg kisebb az első rugóutad és az elektronika miatt más a nyomatékelosztás meg a leadás is.. a tied hamarabb adja le azt a lóerőt.. R est akartam, csak későn és felment az áruk nagyon, a másik meg h az orazágba nincs szal kikellett menni ezért is, csak azért vettem meg a simát mert 1. tulaj vagyok, eddig vezetett szervizkönyves és hibátlan a motor.. :P írok mailt aztán ha van felveszlek facebookraa és összebeszélünk! :)
Valóban kevés van nálunk belőle, engem is a kinézete fogott meg először, mert az nagyon ütős szerintem. Ma már a menet tulajdonságait is szeretem, ami nem áll messze az egyhengeres hardcore supermotóktól (4 évig Husabergeztem:), és ki lehet menni vele a világból. Ezeket a nem R-es is tudja gyönyörűen hozni, tényleg csak a külső más, max az első monoblock féket érzi meg az átlag rider. Egyébként Aggtelek környékén lakom, dobj egy mailt (kovacs.adrian1@gmail.com), ha erre jártok, aztán gurulunk egyet.
egyébként nincs is sokkal több az országba.. kb 3 db van remélem nemsoká nekem is az lesz, bár a evvel sincs bajom, a különbség nem sok teljesítményben meg stb.. de a kinézet magáért beszél! :) merre laksz? hátha megyünk 1 kört! adsz 1 mailt?
Jól emlékszel, végül az enyhén sérültet vettem meg elég jó áron. Összeállt a gép könnyen, így most az utolsó lépés, a kipufogó projekt jött el. Ja, és a folyamatos hátsó gumi beszerzés, de azért a költségért nem mérgeskedem :)
ketto es harom vallas
melyik erdekel
ara bolti ar fele
Nincs véletlenül valakinek 4db kipufogó rögzítő rúgója? Min 40mm hosszú.
E szabványos, veszett hangja van.
Ár: 35 ezer.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Emailben küldtem képet neked.