A Bolt on kivitelhez nincs közcső közvetlenül a gyári közcső végére lehet felcsavarozni az új dobot.
A Slip on kivitel azt jelenti hogy az új dobhoz új közcsövet is ad a gyártó a felszereléshez. Szabad forditásban a slip on "feldugni, fel- csusztatni"-t jelent,
A Bolt on megjelölés pedig a " felcsavarni, felrögziteni, ....
Nem tudom milyen. Gondolom ez még a "small oval" változat. De ahogy lentebb irta Balu kolléga érdemes megnézni a dobot nem e unfranko. Javaslom hogy nézd meg a gyártó oldalát milyen tipust forgalmaz a motorodhoz www.akrapovic.com
AlexCBR!
Kellene egy ár, 2005-ös 600RR-re Yoshi RS5 ?
Kinéztem egy használt Akrát 65 körül adnák, ha nem sokkal drágább az új akkor lehet affelé tendálnék.
hello. valami hozzáértőtöl érdeklődnék hogyha gixer k6 on alul a dob(katalizátor)-t egy kicsit kipucolom hogy jobb hangja legyen ahhoz kell valamit állitani vagy mehet igy tovább? kösszi
Sziasztok!A hozzáértőktöl kérdezném hogy komplett rendszernél szükséges a hozzá állítás ha igen kb mennyibe kerül és hol foglalkoznak vele?A másik kérdésem hogy mennyit hoz kb egy komplett yosi rendszer lóerőben egy cbr919-nél?
Üdv! Peugeot Viva City 100asra kéne sport kipuff! 35 a plafon(nemis nekem havernak... de ha v.kinek van msnre vegyen fel vagy írja meg ide) vagy csak annyit h milyen kell!
Halit nincs meg véletlenül valakinek a motademo 2 t kipufoó tervező program? ha valakinek meg ven és felrakná egy tárhelyre vagy valami nagyon megköszöném
A Slip on kivitel azt jelenti hogy az új dobhoz új közcsövet is ad a gyártó a felszereléshez. Szabad forditásban a slip on "feldugni, fel- csusztatni"-t jelent,
A Bolt on megjelölés pedig a " felcsavarni, felrögziteni, ....