Konkrétan nem tudom, mert a yoshimura honlapján ha bejelölöl hogy 1100 XX 97-es évjárat akkor a következőt hozza fel CBR 1100 XX. 97-02-IG. Elvileg semmi de egy ilyen tévedés drága dolog lenne.
Itt a specifikációja elvileg cikkszámra is ugyanaz mint a 1998-as modellé amihez most jött a rendszer.
Nálad érdeklődtem 07-es XX-hez 4:1-be rendszerről, és azt válaszoltad hogy csak 04-ig rendelhető?
Mi az eltérés a kettő évjárat között?
Ha lenne az enyémre való, továbbra is érdekelne.
Köszi a segítséget! Trafóval kivágtuk belőle... Nagyon fasza lett... De lehet hogy rakok bele egy vastagabb csövet nem tart semeddig... kösz a tippet!
Szeva!
Széles utat mindenkinek!
Cső! Ismerős a dolog! Nekem is ugyan ez volt a G.P.R dobommal a gond! Nagyon visszafogta a gépem! Amúgy nem sokat ér ha csak azt szeded ki! Talán kicsit mélyebb lesz a hangja! Én a perf.csövet is megcsináltattam nagyobbra mert amit gyárilag raktak bele az elég kicsi volt! Most egy 54-es van benne! Amúgy ki kell maratni belőle! Nekem is így lett megcsinálva!
Hali!
Tuning dobot szeretnék a Leonardo 250-emre. Érdeklődnék, hogy ennek a dobnak lenne értelme? http://www.motostyling.hu/webs...
Hangon és teljesítményen mennyit dobna? (Felhasználói véleményeknek is örülnék.)
Itt a specifikációja elvileg cikkszámra is ugyanaz mint a 1998-as modellé amihez most jött a rendszer.