Kerker dobok (made in usa) , párban , vagy külön-külön eladók.
390mm hosszú, 90 mm vastag. Az összeillesztésnél a belső átmérő 51mm.
Varges Motor Kft.
22/312-737
30/612-8980
Köszi értettem a dolgot:)csak sajna nincs egy fillérem sem (tankolni is alig) csövekkel meg tele a garázs minden féle van,hegesztő is van aztán ezért ásom bele magam,mégeyszer köszi az ajánlatod.
szeva, szerinted a zx12-esre felmegy ez a dob ugy hogy ne keljen elvágnom a gyári rendszert? nekem 70es megy fel, holnap kinyomozom a csavarok közti távokat és megbeszéljük. üdv
Köszi a választ:)Tehát valami olyan megoldás kellene, hogy egy vékonyabb kis cső,kilyuggatva amire ráhúzom a nagyobb átmérőjű külső részt és a kettő közé valami tűzálóó cuccot tenni?(a képen vázoltam az elképzelésem)Bocs h ennyit vacakolok csak nagyon idegesít a hangja és nagyobbra meg sajna még nincs pénzem.
üres csövet (több okból sem) tehetsz fel. Ha jót akarsz, akkor egy perforált átfolyó dobot teszel rá, kis átmérőben. Kínai blokkokhoz gyárilag ilyen dob van "tuningoláshoz".
Ámbörök!
Van egy pár mivv xcone dobom,talán 2ezer kilómétert használt.Van még egy pár akra dobom is eladóba.
Ha érdekel valakit akkor írjon ide vagy hívjon:30/9089573.
Nem ismerem a GS500-at de az tuti biztos, hogy a másik dobomat ami ekta ilyen felfogatású volt GS500-asra vitték el.