Figyelem!
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Igény szerint, házhoz szállítással.Érdeklődni a 0630 360 78 65-ös telefonszámon.
CSőőő!
valaki esetleg nem tudja mmilyen motorra valo ez?:
ez van ráirva a rezomra: KHI K 220
ez pedig a dobomra: KHI K221
szal ez egy pár, de nem gyári a rezom az tuti, mert nem ijennel jöttek ki...esetleg valaki nem tudja h milyen gépé ez a kipu rendszer
egy 200as kdx-em van 89es. A számok alapján arra következtetek h dob és a rezo passzolnak, viszont nem az én motoromra való, mert nem iylne rezoval jöttki.
a kép a hátso dobom ez aszöveg és ilyen kis jel van rajt, és a rezon is
Sziasztok! szeretnék aprilia rallym kipufogójának végére rakni egy ilyen kis dobot... lehet ilyet kepni hozzá?mert én nem találok. vagy mi kell a belsejébe? valami rajzotok nincs hozzá?
Sziasztok! szeretnék rallym kipufogójának végére rakni egy ilyen kis dobot... lehet ilyet kepni hozzá?mert én nem találok. vagy mi kell a belsejébe? valami rajzotok nincs hozzá?
z750 re is jó? milyen hangja van kb ?
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Igény szerint, házhoz szállítással.Érdeklődni a 0630 360 78 65-ös telefonszámon.
Honda trx 400-as quadra keresnék rávaló kipufogót, akár a gyári is megfelel! Sürgős! E-mail: th199@freemail.hu
Yoshimura TRS rendszer eladó GSXR 600-750 K4-K5.
Újszerű, makulátlan állapotban (kb 2 ekm-et ment).
I.Á. 150 eFt
Üdv.
Joci
valaki esetleg nem tudja mmilyen motorra valo ez?:
ez van ráirva a rezomra: KHI K 220
ez pedig a dobomra: KHI K221
szal ez egy pár, de nem gyári a rezom az tuti, mert nem ijennel jöttek ki...esetleg valaki nem tudja h milyen gépé ez a kipu rendszer
egy 200as kdx-em van 89es. A számok alapján arra következtetek h dob és a rezo passzolnak, viszont nem az én motoromra való, mert nem iylne rezoval jöttki.
a kép a hátso dobom ez aszöveg és ilyen kis jel van rajt, és a rezon is
Aprilia rs 50-hez keresek tuning kipuffot és egy Rieju RR-hez, (minarelli am6 blokk)
45 e vettem. 919 re való 3 csavaros.
12.000ft összekötő csővel
29000ft
Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Adnál egy emilcímet? (enyém az adatlapomon)
Csak azért,mert én is dob vásárlás előtt vagyok,hátha ki tudunk okoskodni valamit.
Gs500-ra gyári rendszer nem gyári hanggal eladó!Megnézhetö és hallgatható az adatlapomon a videók közt!
kb 20.ezer
Yoshimura TRS rendszer eladó GSXR 600-750 K4-K5.
Újszerű, makulátlan állapotban (kb 2 ekm-et ment).
I.Á. 150 eFt
Azoknak méllyebb a hangjuk picit.