A kérdésem az lenne, hogy van egy Remus GP dob a gépemen aminek a végén van egy hangtompító, vagy szűkítő nemtom mi a pontos megnevezése, a képen látszik, hogy a belső cső ami problémát jelent igazából. Azt szeretném belőle kibuherálni csak nem tudom, hogy hogyan lehetne kiszedni. Én úgy láttam mintha bele lenne hegesztve, mert szétszedtük már, de haverom meg azt mondja, hogy melegítéssel is kilehet szedni...de igazából fingunk sincs csak tippelgetünk...
De így inkább nem akarom szétbarmolni, hogy nem vagyok biztos benne!
Aki esetleg csinált már ilyet, vagy tudna segíteni annak megköszönném!
Üdv!
Széles utat!
Nekem mivv xcone van a gépemen..Úgy érkezett,hogy a hangtompító bele volt szegecselve..A szegecset kifurtuk és már ki is jött aminek nem kell benne lenni.Egy csavarral vissza lehet tenni és akkor teljesen megfelel az e szabványnak..
Ez a mivv,a remus-hoz nem értek..
A kérdésem az lenne, hogy van egy Remus GP dob a gépemen aminek a végén van egy hangtompító, vagy szűkítő nemtom mi a pontos megnevezése, a képen látszik, hogy a belső cső ami problémát jelent igazából. Azt szeretném belőle kibuherálni csak nem tudom, hogy hogyan lehetne kiszedni. Én úgy láttam mintha bele lenne hegesztve, mert szétszedtük már, de haverom meg azt mondja, hogy melegítéssel is kilehet szedni...de igazából fingunk sincs csak tippelgetünk...
De így inkább nem akarom szétbarmolni, hogy nem vagyok biztos benne!
Aki esetleg csinált már ilyet, vagy tudna segíteni annak megköszönném!
Üdv!
Széles utat!
Helló,eladó Gianelli Silencers sportdob, alig használt,szétbontottam a gépem,és ez még megmaradt.. 20e FT.
email/msn: bojtorbalint@freemail.hu
molbil: 0630/3855381
Hi AlexCBR! Itt vagy esetleg valahol? Meg tudnád nekem mondani hogy egy GSR 600-ra (K6) milyen kipufogókat tudnál hozni a nagy vizen túlról és hogy mennyibe fájnának? Egyenlőre csak érdeklődöm...
Ugyanitt robógóra Gianelli fillérekért elvihető (5k)