Hát tényleg egy nagy marha vagyok Az a helyzet, hogy nem nyitogattam a foralmit mióta megvan a vas, és hát ez az első "nagymotorom" hiáűba ülök kisebb kétkerekűeken kb 30 éve Szóval számomra ez a viszga kérdés evidensnek tűnt
Szia Alex neked is 1000RR ed van ebben mi lehet az igaz?2008-as 1000 RR a hivatalos Honda állásfoglalás szerint a megengedett mérték felett eszi az olajat. Aki nagyon ugrál, annak cserélik a dugó-gyűrűket. Kérdezz utána
Környezetvédelmi vizsgán az a baszott nagy, qrva randa bojlerre emlékeztető tárgy... Ok...a házinéni is hasonlít erre a tárgyra, de én most nem erre gondoltam
nem, én egyáltalán nem abba a hibába estem amire gondolsz. Nekem egyszerűen nem tetszik a mostani összekötő hajlítása, újat csináltatok. Egy összekötő kb 20 ezer ft, szóval nem aprópénz..
De ha mégsem üzenem a sok nagyokosnak hogy elég annyit irni hogy tévedsz! A helyes megfejtés..........................
Nem kell fikázni mert szar napon van
Tutis....magyarul nem akarod,hogy a Te hibádba essek!?
Tudom,hogy dobbal szokták cserélni....de egy összekötőt pár ezerből kihozok
Ha dobra lesz pénzem,akkor új összekötőre is telik majd!
Engem csak az a hatalmas fojtás kezd idegesíteni és tudom,csoda nem történne a gyári dobbal,de a katalizátor sokat visszafog!
Rendelt már valaki közületet a leo-vince.hu - n található webáruházból? Mert most elég jó akcióik vannak és úgy érzem ennyiért nem hagyom ki.. csak érdekelne valakinek a tapasztalata ezzel kapcsolatban.. mindenjót, csöööö
www.janodob.hu én itt csináltattam összekötőt.
Nemsokára fogok hozzájuk menni, új összekötőt csinálni, a régit eladom. de amúgy azért nem érdemes csináltatni, mert ezt dobhoz szokták csinálni, ergo ha veszel egy dobot később, akkor új összekötőt kell majd csináltatnod.
2006-os zx636-ra szeretnék vmi ütős,jó mély hangú dobot.ha valakinek van eladó az ne tartsa magába.
köszi
Csak ne csodálkozz ha a földön fekve nevetnek rajtad ,hogy mit szeretnél itt.
2
3
A faszt csak menstuáltam reggel
Kawaszeki! Várom ám a fotókat
De ha mégsem üzenem a sok nagyokosnak hogy elég annyit irni hogy tévedsz! A helyes megfejtés..........................
Nem kell fikázni mert szar napon van
Tudom,hogy dobbal szokták cserélni....de egy összekötőt pár ezerből kihozok
Ha dobra lesz pénzem,akkor új összekötőre is telik majd!
Engem csak az a hatalmas fojtás kezd idegesíteni és tudom,csoda nem történne a gyári dobbal,de a katalizátor sokat visszafog!
Rendelt már valaki közületet a leo-vince.hu - n található webáruházból? Mert most elég jó akcióik vannak és úgy érzem ennyiért nem hagyom ki.. csak érdekelne valakinek a tapasztalata ezzel kapcsolatban.. mindenjót, csöööö
Nemsokára fogok hozzájuk menni, új összekötőt csinálni, a régit eladom. de amúgy azért nem érdemes csináltatni, mert ezt dobhoz szokták csinálni, ergo ha veszel egy dobot később, akkor új összekötőt kell majd csináltatnod.
Értelme sok nincs...