Jaja! Pl régen az Egrus karbon dobnak szar volt a műgyantája. A barétom Tundercat-jén szétolvadt majd szétporlott a karbondob...
Dehogy! Még mindig patentíveket vesz, és azokat hegesztgeti össze...
Én már voltam Bódis Sándor üzemében és leesett az állam a technológia és gyártáskultúra magas foka miatt. Majdnem ua. mint az Akránál, csak kevesebb a csőhajlító gép a kisebb darabszám miatt. Fékpad viszont ugyanúgy van. . .
A legnagyobb baj a felhasznált anyagokban és a csőhajlitási problémákban rejlik.
Tényleg.. Egrus hajlít már, vagy még mindig derékszögben hegeszti az összekötő csövet?
Hegesztés.. na az se kutya.. abban is van mit tanulni
Nem az volt az állítás, ki mit érez, hanem csökken-e a nyitott dobtól a nyomaték. A válaszod jól alátámasztja, miért "...felesleges e tekintetben blabla...": nem az esetleges tényszerűség (nyilván nem tény a mérési adat, ha hazugnak tekintjük az akrát) , hanem az "igazad" a fontos.
12000-es (v. inkább magas) fordulaton a (helytelenül szólva) teljesítmény számít, nem a nyomaték, hiszen ahol a két görbe találkozik, ott a nyomaték már ereszkedni szokott. Viszont mivel a nyomaték és a fordulat függvénye a teljesítmény, ezért nagyobb lesz a teljesítmény, a szerintem meg az: ha rövidebb áttételt használnék, jobban, ha hosszabbat, kevésbé, vagy nem érezném.
Átadom az utolsó szó jogát...
Igazából felesleges e tekintetben foglalkozni a véleményetekkel, de, hogy a márkádnál maradjunk, nézzük meg az akra + gixxer 1000 utcai legál slip-on párosítását, amihez állításuk szerint nem állítottak semmit, feltették és mértek. ITT Vajon a piros görbék alapján (a gyári állapotot tükröző kékhez képest) igazolva érzitek a véleményetek? Kevesebb lett valahol a nyomaték?
Hello! Szerintem nagyon jók az egrus dobok. Nekem az van a motoromon(ZX12) és nagyon jó a hangja is, meg a fékpadi mérés szerint is jó. Egy haweromnak tegnap vettünk egyet cbr 900rr-re, és az ő motorja sokkal nyomatékosabb lett tőle. Cbr900rr-re a sima kerek saválló dobot 35 ért gyátja le Egrus. ennyiért talán kapsz egy szarráhasznált akrát, vagy még azt se. aki nem márkabuzi, annak ajánlom az egrus dobot, mert szerintem nagyon jók
Dehogy! Még mindig patentíveket vesz, és azokat hegesztgeti össze...