Éppen az arspoeticamat próbálom "megkeresni" egy fil cast and crew szekciójában... ez nem jó Freon
"All due respect, you got no fuking idea what it's like to be number one. Every decision you make affects every facet of every other f**king thing. It's too much to deal with almost. And in the end you're completely alone with it."
Ami E betüs legfelejbb a LeoVice jöhet szóba... mivel 2db kell belöle igy ergo nem olcsó a többi felsőpolcos cuccot már nem is emlitem... ha a költséghatékonyság számit akkor valamelyik hazai gyártóval kellene készitetned dobokat Ha több a della akkor engem keress bátran
Szerintem kérdezd meg a mérnököt aki tervezte,hogy megharaxik-e?Szerintem nem fog érte pénzt kapni és mérges lesz!
Nyugodtan tömd ki!
Szerintem csak tülagyaljuk a dolgot,ilyentöl mi a fax baja lehet!
Van több alternativa TUBTECH-R felhivom neked Angliában ha érdekel ök egy manufaktura egyedileg gyártanak RSV-hez dobokat ezzel a tipussal versenyeznek is...
Körül tudunk nézni brá az USA-ban kisebb hozzá a választék, Angol ebay oldal nézzük meg mert onnan vettem 1098 Ducatihoz valakinek kipufogót amit Ö maga nézett ki a mocira......
Tudnál nekem ajánlani valamilyen sportdobot aprillia rsv-re?2005-ös évjárat bár ha jólt tévedek akkor az újabb rsv-ken egy a méret.Pl:Mivv Suono esetleg..
Elviekben a csak a magas hangok csillapitására szolgál,ha keményebb,sürübb a szerkezet,annál mélyebb a hangja!Bár sajnos 2 ütemnél semmit nem tudsz mélyiteni!
Próbálj meg keresni acélhajat,azt a betonkeverö telepeken is használnak azt nem viszi ki,vagy valami fém cuccot!
Aztán kimosod!
De a gyapot olcsobb,jobb is meg egyszerübb vele tömni!
Propálgasd,nem tudod elbaszni!
Hát... nem is tudom... elviszel? (jó leszek igérem... nem izgek mozgok, próbálok Veled menni, szorítok majd térdel, és megmaszírozom a vállad menet közben... és nem hisztizem persze!)
"All due respect, you got no fuking idea what it's like to be number one. Every decision you make affects every facet of every other f**king thing. It's too much to deal with almost. And in the end you're completely alone with it."