Hali!
Segitséget-javaslatot kérnék tőletek!
van egy 2003-mas R1-em, és a kipufogót szeretném átlakítani olyasmire mint ami az R6R-en, illetve a k6 600-750 gixereken.ezáltal az eddigi kipum hosszának kb 2/3 lenne az új rendszer.én már próbálkoztam levettem a hátsó dobot, illetve az összekötő csövet és kipróbáltam így a motort hát uuuh... velőtrázó lett a hangja, nah ez volna a cél.ámbár olyanokat durrogott vissza, hogy félek nehogy az exuppom beégjen a megnövekedett hőterheléstől amit a folytatlan kipufogóm és a visszadurogások okznak.mivel az példának vett a motorokon ez a fajta kipu kialakíttás gyári tehát nekik az egész rendszerük máshogy van megoldva, egy eléggé öblös hengerszerű gyűjtőcsövük van a rendszerbe, abból jön ki nekik a rövidebb hátsódob ebböl eredően az övék kissé "kulturáltabb".Tehát ha valakinek van mit ötlete-infója-tapasztalata, hogy egy utólag leröviditett kipufogó tartós használat következtében nem e történik vmi károsodás?
segitségeteket előre is köszönöm.
üdv. szép napot....
Sziasztok!
SV1000S-en voltak a hangszerek, nagyon szép hangja van és teljesítményben is érezhető a különbség! Ha valakit komolyan érdekel, keressen bátran biztosan +tudunk egyezni!
Tel: 06-70-596-49-15
Üdv hozzáértők, véleményt szeretnék erröl a dobról, nem ismerem, a hangja nagyon jó, csak kiváncsiságból a ti véleményetekre is kiváncsi volnék, elöre is köszi, üdv széles utakat
Valaki megtudja nekem mondani, hogy a gyari dobok mibol vannak? Konkretan egy '03 as 600RR rol lenne szo..