Hy apraszaki.Elkészült a kipuffantó!
Meglett röviditve,33centi.
Disznó hangja van ,viszont a db-killert soha többé nem veszem ki .
Utoljára talán 94'-ben néztek rám ilyen csúnyán mikor a 250-es ETZ-m volt herélt sportkipuffal .
Hello
Tud valaki eladó dobot 92-es YZ 125-höz (pl: FMF PowerCore, Pro Circuit 304) vagy esetleg aki készít dobot? Legjobb lenne Baranya megyében/felé de lehet messzebb is.
szerintem te a jawa bobitát keresed yozsimura kipufogoval ez egy nagyon ritka különleges kis szériában gyártott modell elsősorban vidéki felhasználásra ajánlott valamelyiken még kanástej szállító oldaltarto idom is van amely különösen jo akusztikát ad a kipufogóbol kilépő nemesgázoknak
Lenne 1 kérdésem: Van 1 olyan motor aminek az a 'különleges' nagyon hangos ordító hangja van. Esetleg nem tudjátok hogy milyen típusú a gép? Vagy milyen dob produkálja ezt az üvöltő hangot? Sajnos még nem volt szerencsém közelről látni a motort Ha tudtok ilyesmi gépekről légyszi írjátok le a nevüket (vagy a dob márkáját) Nagyon hálás lennék!
Szerintem sem lesz gond,ezért irtam az okosokat!
Nekem GS500-am van,de a szerviz 20-50W olajat rak,de a szakértö csak a 10-40W-et ajánlotta!
Na melyik az igaz?Fax tudja!
Meglett röviditve,33centi.
Disznó hangja van ,viszont a db-killert soha többé nem veszem ki .
Utoljára talán 94'-ben néztek rám ilyen csúnyán mikor a 250-es ETZ-m volt herélt sportkipuffal .
Motorolaj javaslatomat az adatlapomon találod! Én épp most raktam bele és nagggyon bevált!
Kipufogó? Azt is most cseréltem!
Hangja vmi isteni,teljesítménybeli különbség érezhető!
És hogy mi a márka? Természetesen BÓDIS!
Íme pár kép!
Üdv
Tud valaki eladó dobot 92-es YZ 125-höz (pl: FMF PowerCore, Pro Circuit 304) vagy esetleg aki készít dobot? Legjobb lenne Baranya megyében/felé de lehet messzebb is.
Előre is köszi
köszi
ER-6n-re keresek sportdobot.
Sanyi
Esetleg gyárt valaki komplett renszert hozzá?
Nekem GS500-am van,de a szerviz 20-50W olajat rak,de a szakértö csak a 10-40W-et ajánlotta!
Na melyik az igaz?Fax tudja!