Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen.........:)és az a nemmind1 h a koronától egészen Abonyig elmentünk...a kis oroszlánt megnézni..
de az este folyamán a legnagyobb poént te küldted a Luluba!
A jó kis Budweiser sörrel:)
2. kép az mi?:)

Az mekkora már, a csaj tényleg elhitte, hogy épp elefánton lovagolunk!
Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz! köszi az estét, meg mindent! Éljenek a kis oroszlánok meg az elefánton lovaglók! Szerencsére haza értem még a család ébredése előtt,pontban 6:00-kor!

Az abonyi kis oroszlánnak meg üzenem, hogy tegnap akkora sztárt csináltunk belőle, h csak na! Ha bejön kecskemétre, csajozással nem lesz gondja szerintem innentől kezdve!
Lions sleep tonight... De májki is.
Kösz srácok az estét meg a reggelt.
KAWASAKI ZX6R 1998-99-évj
Van mindenem kivéve:VÁZ,ELSŐ LÁBTARTÓK,FÉM FÉKCSŐ!
olcsón adok mindent mint a bontók.!
PL:első lámpa:38.000ft
hűtő:30.000ft
felnik:55.000ft\2db

fejkonzol:20.000ft+tükörtartó:7000ft
komplett teleszkóp villahidakkal csapágyak:55.000ft
műszerfal hibátlan karcmentes:35.000ft
Pályaidom:40.000ft
komplett váltó:40.000ft
komplett kuplung+lamellák:30.000ft
elektronika:28.000ft
feszü

ltség szabályzó:10.000ft
ac pumpa:10.000ft
hibátlan tank:25.000ft

Ha kell valami csak írj vagy hívj:06302682858
Na ja, a Koronás sör, na az jó volt, a Lulus 580as még jobb:), a Fordanos billiard győzelmeim csak tetézte a dolgokokat, de az egész végén az Icuka néni kolbásza vitte a prímet.
Ok! Én is csak 8-ra érek oda, mivel kosármeccs van.
Géb, nem jössz?
Na ez jó hír akkor 8-ra ott leszünk mivel most apuval megyek talán nem kések
ÉN? Szerintem a tulaj előre kiegyezne, ha én 1-kor simán eljövök, és nem könyörgök újabb és újabb utolsó sörért...
Remélem ez nem azt jelenti, hogy 8-kor elmész
reggelire ez jolesett
Mi 3an ott leszünk!
Jóéjt!
Oksa, köszi. Akkor páran leszünk azért.
Többet nem szervezek.
Helló, mi!
Májki, megkaptam az üzentetet wiwen, szóval nem tudjuk még, hogy mi lesz, de 1 ember jelezte már nekem, hogy jönne. Beszélek még ma este a Kitóval, és holnapra megírom a fejleményeket!
Üdv.
Na akkor szombatra még Sanyilék jelezték hogy lenéznek. Jelzem, h aki esetleg anyagiak miatt nem jönne, az ne csináljon belőle gondot. Csipesz Ti jöttök? Pöckös?
Én este 8 előtt ott leszek.
Szóval aki tud jöjjön nyugodtan.
jah, kaptam már bő anyagot, ksözi! csak meg kell még szerkeszteni.
jaaj hee,azt hittem a versenyen kijön na jólvan fekszek is lefele ez már nem állapot :D szasztok!:)
Én meg apu is szerintem
hát most szombat split, -81 kg nagysolymosi sándor, -66 kg barcsik lászló,,csak mi ketten megyünk kecskemétről. a verseny után lesz egy 4 napos tábor,és utánna utazunk át dubrovnikba versenyre,a felállás ugyan ez :) ugy nagyjából kb ennyi,,valami még kell?
Jólvan, jó utat! reggel felrakom a hírt rólatok. És tényleg, most szombaton akkor ki jön?
na sziasztok,én reggel indulok
23. ra kellene szervezni egy jó kis sörözést, Májki ha van kedved intézhetnél valamit

Szia!
5-ös főút mellett, félegyháza felé a szélmalomnál le kell fordulni jobbra, a Szt. István körút mellett van a gokartpálya.
Árak 20 min-1000Ft ha jól tudom, de majd jönnek este a profik és beírják.:)