hát igen.........:)és az a nemmind1 h a koronától egészen Abonyig elmentünk...a kis oroszlánt megnézni..
de az este folyamán a legnagyobb poént te küldted a Luluba!
A jó kis Budweiser sörrel:)
Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz! köszi az estét, meg mindent! Éljenek a kis oroszlánok meg az elefánton lovaglók! Szerencsére haza értem még a család ébredése előtt,pontban 6:00-kor!
Az abonyi kis oroszlánnak meg üzenem, hogy tegnap akkora sztárt csináltunk belőle, h csak na! Ha bejön kecskemétre, csajozással nem lesz gondja szerintem innentől kezdve!
Lions sleep tonight... De májki is.
Kösz srácok az estét meg a reggelt.
KAWASAKI ZX6R 1998-99-évj
Van mindenem kivéve:VÁZ,ELSŐ LÁBTARTÓK,FÉM FÉKCSŐ!
olcsón adok mindent mint a bontók.!
PL:első lámpa:38.000ft
hűtő:30.000ft
felnik:55.000ft\2db
Na ja, a Koronás sör, na az jó volt, a Lulus 580as még jobb:), a Fordanos billiard győzelmeim csak tetézte a dolgokokat, de az egész végén az Icuka néni kolbásza vitte a prímet.
Helló, mi!
Májki, megkaptam az üzentetet wiwen, szóval nem tudjuk még, hogy mi lesz, de 1 ember jelezte már nekem, hogy jönne. Beszélek még ma este a Kitóval, és holnapra megírom a fejleményeket!
Üdv.
Na akkor szombatra még Sanyilék jelezték hogy lenéznek. Jelzem, h aki esetleg anyagiak miatt nem jönne, az ne csináljon belőle gondot. Csipesz Ti jöttök? Pöckös?
Én este 8 előtt ott leszek.
Szóval aki tud jöjjön nyugodtan.
hát most szombat split, -81 kg nagysolymosi sándor, -66 kg barcsik lászló,,csak mi ketten megyünk kecskemétről. a verseny után lesz egy 4 napos tábor,és utánna utazunk át dubrovnikba versenyre,a felállás ugyan ez :) ugy nagyjából kb ennyi,,valami még kell?
Szia!
5-ös főút mellett, félegyháza felé a szélmalomnál le kell fordulni jobbra, a Szt. István körút mellett van a gokartpálya.
Árak 20 min-1000Ft ha jól tudom, de majd jönnek este a profik és beírják.:)
de az este folyamán a legnagyobb poént te küldted a Luluba!
A jó kis Budweiser sörrel:)