Sziasztok lenne egy két kérdésem hozzátok....
Először is,,, ha elakarom adni a motoromat vissza kell az ideiglenes kivonásból helyezni forgalomba és úgy megírni az adásvételit ?
második kérdésem hogy szerintetek megéri egy srác adna egy 2007 es 50ccm is piaggio NRG robogót 7000km el a kawasaki roncsáért... én úgy néztem kb 300 000 ft ér a robogó.. én kb 250 ért akartam adni a roncsot...
én is csak pislogtam h mit kell keresni aztán haverral sikerült össze rakni hogy mi lehet az
abban az üzletbe van egy qrva szép kis csaj - Béres Lilla számlára még rakot nekem kis szívecskét is
Sziasztok! Sok szeretettel meghívok MINDENKIT, akit érdekel, Extra Ligás női pingpong mérkőzésre....Szerdán a Damjanich iskola (Brill Kft-vel szemben) sportcsarnokában lesz, este 6-kor kezdődik. Sajnos nem tudom mindenkinek az email címét, és nem tudok levelet küldeni, ezért írtam ide...Aki ismer,azért szeretném,ha ott lenne....Aki meg nem, őket,meg azért.... Ja, és azért szeretném,ha eljönnétek, mert én is játszom...Ha szurkoltok még lehet,hogy nyerek is... Ha nem, majd rátok fogom....
mivolt?mitörtént? mesélj már! !
De milyen fotó?
Először is,,, ha elakarom adni a motoromat vissza kell az ideiglenes kivonásból helyezni forgalomba és úgy megírni az adásvételit ?
második kérdésem hogy szerintetek megéri egy srác adna egy 2007 es 50ccm is piaggio NRG robogót 7000km el a kawasaki roncsáért... én úgy néztem kb 300 000 ft ér a robogó.. én kb 250 ért akartam adni a roncsot...
abban az üzletbe van egy qrva szép kis csaj - Béres Lilla számlára még rakot nekem kis szívecskét is
mondjuk arról a boltrol mégcsak nem is hallottam szerintem
Én kerestelek délután, végül sikerült megtalálni a boltot amit kerestem
Megkaptam a videókat, fotókat, én is, Köszöntem! Nagyon jót röhögtem rajtuk megint
[Krissznek bizony .IT re végződik az e-mail címe]
Remélem nem ijedtél meg nagyon ma