Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy kis gokart pályás butulás ! Timi biztos feltölti a vidit és meglátjátok . Még gyakorolnom kell de menni fog Majd Mefiől veszek egy két leckét
szia!
mivolt?mitörtént? mesélj már! !
Csipesz majd ha lesz időd fényképezd már körbe pls hogy van a rendszámtartód. ksözönöm
Szia ! Mi volt a meccsen ?
Sziasztok ! Na megvolt az évadzáró borulásom Gondoltam be írom mert meg is lett örökítve és előbb utóbb a videó is felkerül . Üdv mindenkinek !
Jaah!
A bulis ...
Köszi

De milyen fotó?
Szombaton megy vki gurulni vmerre?Csatlakoznék!
Sziasztok lenne egy két kérdésem hozzátok....
Először is,,, ha elakarom adni a motoromat vissza kell az ideiglenes kivonásból helyezni forgalomba és úgy megírni az adásvételit ?
második kérdésem hogy szerintetek megéri egy srác adna egy 2007 es 50ccm is piaggio NRG robogót 7000km el a kawasaki roncsáért... én úgy néztem kb 300 000 ft ér a robogó.. én kb 250 ért akartam adni a roncsot...
érdemes beugrani
ez lemaradt:
nem ismerem... de ha így osztogatja a szivecskéket,veszek már én is valamit
én is csak pislogtam h mit kell keresni aztán haverral sikerült össze rakni hogy mi lehet az
abban az üzletbe van egy qrva szép kis csaj - Béres Lilla számlára még rakot nekem kis szívecskét is
de nekem valami tpontot magyaráztál nem? na olyat meg még soha nem hallottam
végül kiderült hogy az a bolt amit nekem mondtak a cifra palota melletti tmobil bolt ......
Krissz! jó lett a kép.
helló! jolvan,hirtelen nem tudtam hogy most mi a tököm van,de aztán leesett nagynehezen
mondjuk arról a boltrol mégcsak nem is hallottam szerintem
Csá Laci!

Én kerestelek délután, végül sikerült megtalálni a boltot amit kerestem
Sziasztok! Sok szeretettel meghívok MINDENKIT, akit érdekel, Extra Ligás női pingpong mérkőzésre....Szerdán a Damjanich iskola (Brill Kft-vel szemben) sportcsarnokában lesz, este 6-kor kezdődik. Sajnos nem tudom mindenkinek az email címét, és nem tudok levelet küldeni, ezért írtam ide...Aki ismer,azért szeretném,ha ott lenne....Aki meg nem, őket,meg azért.... Ja, és azért szeretném,ha eljönnétek, mert én is játszom...Ha szurkoltok még lehet,hogy nyerek is... Ha nem, majd rátok fogom....
Estét!
Megkaptam a videókat, fotókat, én is, Köszöntem! Nagyon jót röhögtem rajtuk megint
[Krissznek bizony .IT re végződik az e-mail címe]
most látom átküldted e-mailben. köszi
Enci küldd át nekem is légyszi
Remélem nem ijedtél meg nagyon ma