jaaj rossz volt hallani amit a végén mondott a srác, nem csinálom meg a papírjait, hanem bejáratom, és leszedem az idomokat, majd veszek rá pályaidomot.
Szerintem már jobban járt mindenki, hogy távoztunk!
Ennyit még 1 nap alatt sose röhögtem, ez hihetetlen jó volt! Köszi hogy nekem szóltatok hogy legyek sofőr, ezt nagyon kár lett volna kihagyni!
Két barát találkozik. Az egyiknek hatalmas lilás-fekete monokli díszeleg a szeme alatt.
- Te barátom, mi történt veled?
- Ismered a feleségem...
- Igen ismerem, de....
- Tudod milyen....
- Tudom, de akkor is. Mi történt?
- Szemen vágott egy fagyott csirkével.
- Ne már?! És miért tette?
- Épp a hűtőben matatott bedőlve, miniszoknya volt rajta. Nekem sem kellett több, felhajtottam a szoknyáját, és bevágtam neki.
- És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról?
- De igen szereti, csak nem a Tescoban...
Keresek egy sm-es kollégát aki velem tartana június 21-én vasárnap a gogo3- második napjára. Kocsi van, futón vinném le a mocit és még 1 motor felférne. csak nincs kedvem egyedül menni. Ha valaki velem tartana az írjon.
Ennyit még 1 nap alatt sose röhögtem, ez hihetetlen jó volt! Köszi hogy nekem szóltatok hogy legyek sofőr, ezt nagyon kár lett volna kihagyni!
egy kicsit off gyanús, de meg kell hogy nézzétek ezt a profi művészi képet. cím: a fecske utolsó útja a tomboló vihar elől.
Most regisztráltam és örülök hogy itt lehetek...
- Te barátom, mi történt veled?
- Ismered a feleségem...
- Igen ismerem, de....
- Tudod milyen....
- Tudom, de akkor is. Mi történt?
- Szemen vágott egy fagyott csirkével.
- Ne már?! És miért tette?
- Épp a hűtőben matatott bedőlve, miniszoknya volt rajta. Nekem sem kellett több, felhajtottam a szoknyáját, és bevágtam neki.
- És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról?
- De igen szereti, csak nem a Tescoban...
az a kép meg állat krissz,kőkemények vagyunk vazzeg
http://www.youtube.com/watch?v...