Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Tud nekem valaki ajánlani olcsó és jó szerelőt Kecskeméten? Az sem baj, ha ingyen dolgozik, csak aranykeze legyen.
felhozom újra: SOS gyermekek motoroztatása: Az időpont szinte 100%-ra július 4-e, szombat délután. Pontosabb időpont a rendőrségen múlik, de én próbálom 16h-ra rakatni, ne a legmelegebb időben menjünk, és többen kérték is, hogy ne is legyen korábban. 35 motor kell kb.

Mától lehet akkor újra itt jelezni, ki van benne, és arra kérnék mindenkit, dobjon egy reges mélt is az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mailre, névvel, és motor típusával együtt!

FONTOS: versenymotor nem lehet, legyen hátsó ülés, lábtartó! Jó lenne, ha utasnak is tudna a sofőr bukót hozni, de 10-15 plusz bukót tudok szerezni úgy néz ki. Egyelőre ennyi.
Jó estét reggelt valaki szombaton 1 kis pályázás ?
hétvégében én is benne vagyok
ha vasárnapra terveztek vmit, szívesen elmegyek én is, de szpmbatpn 13:30-22:00-ig melózok, de az éjszakai túrázásba benne vok
sziasztok!
7végére valami?
SOS motorozásra eddig: Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi, klacko72, Csabi, Csipesz, r.3.14, BandiGixxer....
szia Sanyil, szivesen, örülök hogy eljöttél.szeretnék tartani még egy hasnlót,csak a vizsgaidőszakom után. akkor már remélem te is tovább maradsz. mondjuk nem is hozzám kell viszonyítani,Májkiék tovább fent voltak mint én :D peace

Tervben van 2. felvonás, majd szólunk!
Amúgy meg gondolkozni kellene valami Baja, vagy hasonló túrán, nekem nagyon mehetnékem van. Hétvége kinek mikor jó? Nem is olt fórumos gurulás vagy 2 hónapja...
Sziasztok!

LACIKA! Köszi a meghívást! Nagyon jó volt csak sajnos hamar
távoznunk kellett!
Nagyon tuti helyen laktok! Még mindig a hatása alatt vgyok!
Viszont én csak most értettem meg hogy MÁJKI TESTVÉR miért
akar hozzátok benősűlni!
Faterodnak mond már meg hogy majd folytatjuk ám a pálinkázást!

Sannyi
nem feltétlen...:D azért oadtettük magunkat,feltérképeztünk mindent, de a legjobb wiszki tesódnál volt :) jut is eszembe szombaton kisköröson nyomatjuk a bulit? ide szokhatna már yamaha Csabi is a forumra, meg Attila is :) szegény margó lelkibeteg mióta elment :D :D :D reggel 9 terem,kondi utánna uszi, ha van kedved csatlakozhatsz! na joccakát mindenkinek!
Mint vadászterületre gondoltál?
Szilvi, még nem, van időnk, én sem szóltam még jó pár havernak, és vidékről is állnak készenlétben! De köszi!
a köröstorok bizony nagyon király! :) :)
Ha minden jól alakul én is akkor megyek az SOS-re. De még kétes a dolog
jó lesz a közlekedés felügyelet, felteszem előttük a gyári dobot, kapok róla papírt hogy ok, és már nyitott dobbal jövök el tőlük :D
Nem tetted fel véletlen még valahova, ahol az infók fent vannak és ki tudnám írni a linket iwiw-re? Hátha szerzek még emberkéket
SOS motorozásra eddig: Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi, klacko72, Csabi, Csipesz, r.3.14, ....
Körös-torok Csongrádon, Tős ugye alap, Duna part is majdnem belefér. Baja sem rossz már csak a halászlé miatt sem, ott a Sugovica meg a Petőfi sziget is. Kb így gyors ennyi.
vki nem tud olyan 70km körzetben olyan helyet, ahova érdemes lenne-e elmenni, szétnézni, akármi, de a természet előnyben
a közlekedés felügyeletnél tuti nem engedik át, nekem átlátszó volt a hátsó lámpám, s hiányzott belőle, az uniós jelzés, s nem akarták átengedni, még szerencse, hogy nálam volt a gyári, s rátettem azt, úgy átengedték...
hát nekem is kellene egy jó hely igaz csak fekete indexem van azzal szerintetek átmegy kpm es vagy más műszaki helyen csúszó nélkül mert akkor még egy 10 es alatt megúszom
Huhh, elég gyors eltelt ez a pár nap. Kéne vagy 3 pihenőnap...
Lali, én lehet tudok olcsó műzsakis helyet, de nem kecsón. Azt tudom ott benne vannak okosságokba, szalk felé van viszont, nem tudom megéri-e neked elgurulni ezért odáig. Ha kell, elkérem a számukat, öcsémék is ott intézték dolgaikat.
egyesek még mindig itt dekkolnak
jó volt!