Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, jól van, akkor legyen jövőhét, de csak azért,mert ilyen szépen kértetek.
Szánom bánom Lacika nagyon jó lett volna egy kicsit kikapcsolódni de amire hazaértem kész voltam teljesen.
RSTomának jobbulást!
éppenséggel akkor jöhettél volna vasárnap
no sebaj,legközelebb
Szerencse, hogy nagyobb volt az ijedtség...
ja ja még jó hogy van egy tartalék idomom igy nem olyan rázós a dolog. De még igy is ott hagytam pár forintocskát alkatrészre.Ugyhogy most várom a fizut rendessen.
Ez még a családi napos akció?
jól van akkor alakul.örülök..
Én is most indulok, Kriszék kinn vannak!
Vágom a dolgot. Csak próbálom füzni Encit a jövőhétről. És hátha jövőhétvégére többen tudnának jönni a csapatból
sziasztok tőlem robbant ki ez a túrázás ötlet géb énis inkább átenném jövőhétre hátha nem jósolnak jégesőt ha encinek jó jövőhét vasárnap?
én most indulok pályára nem tom van e kint valaki...
Elsősorban a túrára indulóknak szántam...
Encike várj légyszi még 1 hetet
Tsá! Laci készül a vas ,tegnap már kerültem vele egyet csak igy még nagyon streetes
hát nem úgy fest hogy itt jégeső fog esni :)
Benzincső ! Én jövő hétvégéről beszélek . holnaprol . az időjósok rosz időt igérnek holnapra,főleg a hegyekbe.
Aki mára tervezne motorozást, nem árt ha elolvassa: http://href.hu/x/97j7
Én sajna tuti nem tudok menni, mert ma mennem kell hivatalos ügyben Kiskőrösre, és onnan ki tudja mikor térünk vissza!
De azért időjárásjelentéseknek nézzetek sztem utána, elég brutál viharokat is jósolnak mára, ill. holnapra!
Nah,akkor vasárnap lesz Mátra?!Vagy valami?!
Kösziiii,pusziiiii Mindenkinek!
Enciii! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Timcsi&Jana
csá Géb! na mi a pálya, készül a motor? enyém lassan elkészül,szerintem egy két hét,deégyenlőre sajna ugy fest, hogy nem motorozhatok :(
Benzincső! boldog szülinapot Enci. Mátrába mennék én is csak lehetne egy hetet csusztatni? Ugyanis kicsit még foghijas a motorom de hétvégére kész lesz ha nem volna gond