Szia!
Ha írsz róla pár sort, esetleg megtoldod egy korábbi fotóval, felrakom nektek szívesen a híröshír.hu-ra grátiszban a programajánlóba. Én sajna nem tudok menni.
sziasztok holnap akkor senki nem jön pestre kawa estre?
remélem jó időnk lessz azért....
májki majd énis feliratkozom csak nem akarom azt hogy feliratkozom azt nem birok elmenni valami miatt....
azért van kihaltság mert nem irsz:)
Sziasztok!
Sannyi egy párszor mentem már oda az idea elé , de még egyszer sem sikerült ott érni téged, de ezen a héten mostmár télleg tuti hogy eljuttatom neked valahogy...
na megvagy Májki? bocs hogy nem kisértelek ki,de kezdődött az edzésem.remélem azér elfáradtál :D a többieket meg értesítsd a tuti :) miatt,tudnom kéne hányan leszünk..
sziasztok!
mi ez a punnyadás emberek? ki van halva a fórum!
én változatlanul géphiányban szenvedek. na de majd lesz vhogy.
Szívesen mennék lurkókat motoroztatni, csak még mindig nem tudok semmit a melóval kapcs :S
SOS motorozásra eddig: Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi....
Így folytatjuk gyors meglesz!
Valaki adna egy kis infót a Vasárnapi Lacikás sütögetésről?
Mikor lesz a gyülekező?, mit vigyünk, stb, stb...
Adósod vagyok!
Köszönet!
Sikeres bulit!
Bővebb info itt!
Előre is köszönjük !
Ha írsz róla pár sort, esetleg megtoldod egy korábbi fotóval, felrakom nektek szívesen a híröshír.hu-ra grátiszban a programajánlóba. Én sajna nem tudok menni.
Ha szombaton unatkoztok, Tiszakécskén Motoros Majális lesz!
14 órakkor felvonulás utána streetfighter show egésznap Gumi égetés.... stb
Mindez INGYENES!
Gyertek el, szívesen várnak mindenkit!
SOS motorozásra eddig: Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi, klacko72, Csabi, Csipesz...
remélem jó időnk lessz azért....
májki majd énis feliratkozom csak nem akarom azt hogy feliratkozom azt nem birok elmenni valami miatt....
azért van kihaltság mert nem irsz:)
Sannyi egy párszor mentem már oda az idea elé , de még egyszer sem sikerült ott érni téged, de ezen a héten mostmár télleg tuti hogy eljuttatom neked valahogy...
mi ez a punnyadás emberek? ki van halva a fórum!
én változatlanul géphiányban szenvedek. na de majd lesz vhogy.
Szívesen mennék lurkókat motoroztatni, csak még mindig nem tudok semmit a melóval kapcs :S
Így folytatjuk gyors meglesz!
Remélem tudok menni!