Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tuti nem megyek csüt. vizsga :S
elvileg igen, de nekem nem jön be a hely, legalábbis ennyi embernek :)
múltkor is a nagy mászókába beestem az asztal alá amikor már elmentél
én is én is én is megpróbálok ott lenni de hol? a múltkori helyen?
Sziasztok!Rég nem voltam,lemaradtam vmi érdekességről?
Na akkor eddigi lista csütörtök estére: (Ha jól vettem ki a visszajelzéseket! ) Fkrissz, Lacika, Wicca, Sanyil, Csocsa, Lali, GéBXR, Csipesz, Májki. Ahogy tudom Imola és Ferigeri is esélyes. Még valaki?
Wicca, melyik suliba jársz?lehet, hogy a te motorod láttam a szent györgyinél?
Köszi az infókat mindkettőtöknek
Akkor valameik hétvégén asszem kilátogatok énis
Hosszú nagrág, és kabát nékül nem engednek fel a pályára!
nincs megszabva, saját felelőségre használhatod a pályát, én anno robogóval utassal is voltam, csak persze lájtosabban
Köszi a segítséget. Mi szombaton mennék a DRZ napról. 4 DRZ meg egy sv 650 bár nem tudom hogy ebből ki fog pályázni. 2-en biztosan.
Hétfői traffipax előrejelzés Kecskemétre: http://href.hu/x/8ogy
Hi! Voltunk ma kinn gokartpályán Imolával és Ferigerivel, igaz csak nézőként, pályára nem merészkedtem még fel, de így is jó volt, Csabi iszonyat durván nyomta! Gyors meg kell oldani gumiproblematikát, mert így hogy láttam még jobban kipróbálnám!
20perc-1ezer.hmn, az nagyon jó .
Az megvan szabva hogy mennyire kell felöltözni?vagy abban mész fel amiben akarsz.
Mert kinéznék énis már,csak protis nadrágom nincs még,de rajta vagyok már az ügyönn
1 nap 5ropi
20perc - 1ezer
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a kecskeméti go-kart pályára hogy vannak a "tarifák"? 1 nap 5000 1 óra meg 2000? Meg bármikor lehet menni? Épp szervezünk egy lájtos gépelést és oda is el szeretnénk menni. valamikor szombat délután.
Igyekszek gyógyulni... 1 most értem haza az orvostól,2 motorral mentem aszem ennél jobb orvosság nincsen ,de meszebbre nagyon nem mehetek most egy darabig és persze hogy az összes motoros itt megy el a ház előtt
még jó hogy nincs macskám, csak egy macska méretű kutyám
mindjárt emgyek kecsóra....
köszönöm szépen
ha idősebb ha nem tisztelni kell, a mi esetünkben én vagyok az idősebb
Vigyázok nagyon, de te is vigyázz magadra és jobbulást
ok.
Ma hungaro ringen leszünk ha vlaki jön ot tali pápá
Jóóóóóóóóóóó éjszakáttt
Köszönöm szépen ,igyekszek egyedibbé tenni,de csak módjával,szétbarmolni nemszeretném. És csókolommal kell neki köszönöm,hisz egy évvel idősebb nálam
A te mocid "szerintem" kategóriája legjobbja, anno bátyámnak is majdnem ugyanolyanja volt,asszem akkor fertőződtem meg... . Vigyázz rá,és magadra is! Itt a szezon és rengeteg baleset történt ma
Nekem meg ithon kell ülnöm,mert olyan beteg vagyok hogy jaj