Szia!
Ha jól emlékszem volt nemrég téma a bioetanol és ha jól tudom te ezzel jársz az opellal. Ha van egy kis időd és megosztanád velem a tapasztalatokat akár privátban is megköszönném. Van neked átalakítód és ha van mibe fájt és hol a beszerelés, vagy csak felesbe tankolod? Fogyasztásnövekedés vagy valami tünet van e?
Előre is köszi.
Ha alapjáraton "készül" a szinkron, akkor előfordul ilyen tünet. Az enyém 1000-2500 között torpan, de ott látványosan: viszont 3000-6000 között combos nyomatékkal gyorsít, kétszeméllyel, csomaggal is.
Grrr,
Fordulatban 3000-nél és 5000-nél van egy kis "lyuk". Gyorsításkor meg-megtorpan.. Kicsit idegesítő, mivel épp az a fordulat amikor kéne, hogy kilőjön a lámpánál stb.
Karbi kb 1 hónapja volt kitakaríttatva és szinkronizálva.. mi lehet a gond? Ismét eltömődhetett valami? vagy csak a 35 fok meleg, és a városi közlekedés hozza ki?
Nézd meg a képeimet, ha külsőre teccik, a belsőt garantálom hogy renben van
Nem árulom nagyon, de ha teccik, és megtudunk 1ezni, fájó szívvel de megválnék tőle...
Ezt multkor is mutattad. Kulsore nem tetszik az teny. Azt pedig nem tudom, hogy mit kell ilyenkor nezni egy motornal... kort, futott km-t, melyik reszet a motornak. Adnatok par tanacsot?
Ha jól emlékszem volt nemrég téma a bioetanol és ha jól tudom te ezzel jársz az opellal. Ha van egy kis időd és megosztanád velem a tapasztalatokat akár privátban is megköszönném. Van neked átalakítód és ha van mibe fájt és hol a beszerelés, vagy csak felesbe tankolod? Fogyasztásnövekedés vagy valami tünet van e?
Előre is köszi.