Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, nem ő...a Boy George volt.

Csak nem megtaláltad a bájkerdét oldalt a hirdetések között ?
akkor ezt nem bijonszéj írta
Ezeket a szarokat indiai kölök írják bérmunkában fél centes órabérért

Sajnos nem a gimnazista plátói szerelemed ámerikából Én a helyedben törölném a kép alól...
Te már a hondát is beveted csak, hogy találj egy jóféle trabit......travit vagy mit?
trabi a faszt tésándor...a hondás fotóm alá írta na

vagy travi naazmijaz
Ez egy travi.....már megint feladtál egy hirdetést?
Kedves bituman csacsorásszad mán légyojszivves nékem mit is akar ez a romnyi tűllem egy társkeresőn írta a fotóm alá

I am interested in you,

Hello,
I am miss rita,I came across your profile today and became much intrested in
you i will like to have you as my companion, from here lets see if our dream
towards each other will became a reality i will also send you my pictures after
i have recieved your mail direct to my box (ritazigar@yahoo.com) I will be
glad to recieve ur
mail remember age, colour, or distance

doesnt mater but what
maters is love,
thanks from my heart
miss rita

ritazigar@yahoo.com
Nálam laptoppal 500 Ft. Van programom is, meg minden
...kicsit erősebb mint a 400-as...

Szóval a 115 ló az KICSIT több mint az 55... oké
&rash vs parkoló autós:
Az autó az út bal oldalán parkolásból elém fordult, hogy haladjon velem egy irányba, csak a sofőr nem vett észre, pedig nem mentem gyorsan,de tényleg. Megállni már nem tudtam, jobbról próbáltam kerülni, de az autó hossza miatt már nem volt hely a kocsi és a magas járdaszegély között, uh megtérdeltem közvetlen a bal lámpája mögött, de szerencsére nem dőltem fel. Gurultam tovább, hogy félreáljak elkezdtem volna pakolgatni vissza a fokozatokat, hát váltóm már nem volt, letörött a balos lábtartó.
ajajj!
mi vót vazze?
Jujj... Valami bovebb info
Kawa vs. car
1st crash
Hűűűűűű,de szííííp motor!
Gratulálok hozzá,sok balesetmentes km.-t!
Csak vigyázz a jobb csuklóddal,ezek szeretnek egykeréken menni!
5-6 rugó....
ha pesti vagy, adok egy számot. én karbimat most rakják rendbe.
kimaradt egy K ugyhogy SORRY
Szaértő Úrak!Kérdésem hogy szinkron beállitás mennyibe kerül?
Tudom, már tapasztaltam tegnap, hogy kicsit erősebb mint a 400-as Zizi. Vigyázni fogunk egymásra!
Hali. Lehet nem itt kellene ezt közzétenem de hol érdekelné jobban az embereket Van első és hátsó kerekem eladó 10-10e darabja 90-92-eshez biztos jó
Szia Fun!
Hát nem tudom nézzél szét érdeklődj egy két helyen vagy személyi kölcsön esetleg vagy itt a fórumon kérdezősködj!De szerintem lehet!
OKé, gondoltam hogy az ezüst-fekete feküdni fog, meg belekalkulálhatod a fényeztetésbe árnyalatilag

Motort meg akkor viszed amikor jó, csak én leszek a hórukk ember max még egy barátom ha épp ráér, de 4 spanifer és a palló üzembiztosan nálam van. Maj megógyuk"
Jóféle... de óvatosan a lovakkal: ennek nem kell egy fél perc a 0-200 sprinthez !
125 feletti utcai motorokhoz van mindenem.