Kedves bituman csacsorásszad mán légyojszivves nékem mit is akar ez a romnyi tűllem egy társkeresőn írta a fotóm alá
I am interested in you,
Hello,
I am miss rita,I came across your profile today and became much intrested in
you i will like to have you as my companion, from here lets see if our dream
towards each other will became a reality i will also send you my pictures after
i have recieved your mail direct to my box (ritazigar@yahoo.com) I will be
glad to recieve ur
mail remember age, colour, or distance
doesnt mater but what
maters is love,
thanks from my heart
miss rita
&rash vs parkoló autós:
Az autó az út bal oldalán parkolásból elém fordult, hogy haladjon velem egy irányba, csak a sofőr nem vett észre, pedig nem mentem gyorsan,de tényleg. Megállni már nem tudtam, jobbról próbáltam kerülni, de az autó hossza miatt már nem volt hely a kocsi és a magas járdaszegély között, uh megtérdeltem közvetlen a bal lámpája mögött, de szerencsére nem dőltem fel. Gurultam tovább, hogy félreáljak elkezdtem volna pakolgatni vissza a fokozatokat, hát váltóm már nem volt, letörött a balos lábtartó.
OKé, gondoltam hogy az ezüst-fekete feküdni fog, meg belekalkulálhatod a fényeztetésbe árnyalatilag
Motort meg akkor viszed amikor jó, csak én leszek a hórukk ember max még egy barátom ha épp ráér, de 4 spanifer és a palló üzembiztosan nálam van. Maj megógyuk"
Csak nem megtaláltad a bájkerdét oldalt a hirdetések között ?
Sajnos nem a gimnazista plátói szerelemed ámerikából Én a helyedben törölném a kép alól...
vagy travi naazmijaz
I am interested in you,
Hello,
I am miss rita,I came across your profile today and became much intrested in
you i will like to have you as my companion, from here lets see if our dream
towards each other will became a reality i will also send you my pictures after
i have recieved your mail direct to my box (ritazigar@yahoo.com) I will be
glad to recieve ur
mail remember age, colour, or distance
doesnt mater but what
maters is love,
thanks from my heart
miss rita
ritazigar@yahoo.com
Szóval a 115 ló az KICSIT több mint az 55... oké
Az autó az út bal oldalán parkolásból elém fordult, hogy haladjon velem egy irányba, csak a sofőr nem vett észre, pedig nem mentem gyorsan,de tényleg. Megállni már nem tudtam, jobbról próbáltam kerülni, de az autó hossza miatt már nem volt hely a kocsi és a magas járdaszegély között, uh megtérdeltem közvetlen a bal lámpája mögött, de szerencsére nem dőltem fel. Gurultam tovább, hogy félreáljak elkezdtem volna pakolgatni vissza a fokozatokat, hát váltóm már nem volt, letörött a balos lábtartó.
mi vót vazze?
1st crash
Gratulálok hozzá,sok balesetmentes km.-t!
Csak vigyázz a jobb csuklóddal,ezek szeretnek egykeréken menni!
Hát nem tudom nézzél szét érdeklődj egy két helyen vagy személyi kölcsön esetleg vagy itt a fórumon kérdezősködj!De szerintem lehet!
Motort meg akkor viszed amikor jó, csak én leszek a hórukk ember max még egy barátom ha épp ráér, de 4 spanifer és a palló üzembiztosan nálam van. Maj megógyuk"