Drága barátaim!
Ne haragudjatok, de nem tudunk felmenni a hétvégén!
Nekem holnap 6-ig bent kell maradnom melózni, így a délutáni csatlakozás a tervezett szerint elmarad!
Tényleg sajnálom, de az autó így kiesett!
Elnézést, hogy csak most tudtam szólni.
Mindenkinek jó utat és kellemes időtöltést kívánok!
RamAir
MI
Ramm + nő
Dr.Ahos Tomi
Tsanyi + nő
Kutya + kutyáné
Peeter & friend (autóval)
Coyot + Heni a bakancsban
13 fő, egy házban 5x2 főre van hely - a maradék 3-nak a szomszédban. Útközben megbeszéljük hogy ki-kivel.
Egy kedves meglepetésnek köszönhetően én is motorral tarthatok Veletek a holmiék így értelemszerűen Peeterék autójában landolnak.
Indulás: Érd, 6-os út OMV kút (a pest felé tartó oldalon) 15:00 -kor.
Találkozási pontok : M0 új szakasza Alacskai Pihenőhely, Mol kút (Ferihegy-M3 között) 15:30
Sahy határátkelő : 16:30
Érkezés Zdiarba a szállásra : 8:30 - 9:00 között
Továbbra iskeresünk egy plusz embert a csapatból, aki legalább konyhanyelven nyomja a németet : ugyanis Tamás foglalta a szállás(oka)t német nyelven, ezért érkezéskor nem árt ha valaki a mutogatáson túl is szót ért a háziakkal... (ő kb. fél10-re ér oda)
Kb. ennyi. Jó készülődést mindenkinek - holnap találkozunk ! Próbáljon mindenki pontos lenni
Ezek a szemét mocskok rászálltak az oldalra meg a videókra
Azért lenne 1 kérdésem.
Nemrég egy másik topic gurulása alkalmával történt egy sajnálatos személyi sérüléssel járó baleset melynek 1-ik résztvevóje rendőr.
A videó felkerült,de most már nyoma sincs.
Mivel a motoros társ engem már többször leoltott a közlekedési szabályok be nem tartása és sajátos értelmezése miatt,neki nem kellett volna ezt az esetet azonnal jelentenie esetleg értesíteni a kollégáit?
Vagy ő kivétel?
Jobbulást a sérültnek!
A rend őre meg néha kihúzhatná a karót a seggéből.
Ő se külömb civilben mint mi.
Szlovákia 7.35
Vigyázzatok magatokra meg egymásra!
Széles utat!
A.
Azé sajnálom hogy nem tudtok jönni.
Létszám:11 fő.
Ne haragudjatok, de nem tudunk felmenni a hétvégén!
Nekem holnap 6-ig bent kell maradnom melózni, így a délutáni csatlakozás a tervezett szerint elmarad!
Tényleg sajnálom, de az autó így kiesett!
Elnézést, hogy csak most tudtam szólni.
Mindenkinek jó utat és kellemes időtöltést kívánok!
Holnap találkozunk!
Létszám : 13 fő.
RamAir
MI
Ramm + nő
Dr.Ahos Tomi
Tsanyi + nő
Kutya + kutyáné
Peeter & friend (autóval)
Coyot + Heni a bakancsban
13 fő, egy házban 5x2 főre van hely - a maradék 3-nak a szomszédban. Útközben megbeszéljük hogy ki-kivel.
Egy kedves meglepetésnek köszönhetően én is motorral tarthatok Veletek a holmiék így értelemszerűen Peeterék autójában landolnak.
Indulás: Érd, 6-os út OMV kút (a pest felé tartó oldalon) 15:00 -kor.
Találkozási pontok : M0 új szakasza Alacskai Pihenőhely, Mol kút (Ferihegy-M3 között) 15:30
Sahy határátkelő : 16:30
Érkezés Zdiarba a szállásra : 8:30 - 9:00 között
Továbbra iskeresünk egy plusz embert a csapatból, aki legalább konyhanyelven nyomja a németet : ugyanis Tamás foglalta a szállás(oka)t német nyelven, ezért érkezéskor nem árt ha valaki a mutogatáson túl is szót ért a háziakkal... (ő kb. fél10-re ér oda)
Kb. ennyi. Jó készülődést mindenkinek - holnap találkozunk ! Próbáljon mindenki pontos lenni
http://retronom.hu/
Hát akkor én is
Vigyázzatok magatokra
Szal Boldog Szülinapot kívánunk az én Andimmal
Andidnak Boldog Szülinapot innen Szfvárról
Mégiscsak 5 évet éltem facsúsztatóéknál.
Ja vijem poslovenski!
Azért lenne 1 kérdésem.
Nemrég egy másik topic gurulása alkalmával történt egy sajnálatos személyi sérüléssel járó baleset melynek 1-ik résztvevóje rendőr.
A videó felkerült,de most már nyoma sincs.
Mivel a motoros társ engem már többször leoltott a közlekedési szabályok be nem tartása és sajátos értelmezése miatt,neki nem kellett volna ezt az esetet azonnal jelentenie esetleg értesíteni a kollégáit?
Vagy ő kivétel?
Jobbulást a sérültnek!
A rend őre meg néha kihúzhatná a karót a seggéből.
Ő se külömb civilben mint mi.