Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

guitarimpro
ez se normális
nyomjad a mézespáleszt! nem rossz...
Mai best song!
Föleg az elején a kis gitárriff beindítós.
Szarságérzet 2es fokozat.
A torkom van ki az fáj mint atom, de más bajom elviekben nincs. Remélem holnapra már fitt leszek.
mit mutat a kórlapod?
Fürdőnaci volt alattatok?
De tényleg.........rettenetesen jóérzés visszagondolni arra a helyre gyönyörű környezet,borovisku....és mámmi én úgy mennék mán megint Bácsi ha egészségügyi gondja van kérem fogadja meg a tanácsom...van egy barátom Zsóti.Állattenyésztő és természetesen ebből kifolyólag nagy tudósa az emberi testnek,a gyógyításnak.......ő mindíg azt tanácsolja nekem hogy igyá de ne bort,ne sört,pálinkát az mindenre jó,leviszi a vérnyomást,de ha kell felnyomja,gyomorpanasz,fejfájás,szívizomgörcs,minden
re jó csak igyá....deeee nagyon fontos 1 liternél többet neeeee igyá naponta mert nagyon fontos hogy ne adagoljuk túl a varázsszert Mellesleg Zsótinál lehet kapni eme varázsszerből...természetesen a gyógyszerészkamara jóváhagyásával
Így van, csak a hülye evés: az ivásról ( Tátra Tea, Borovicka ) szó sem esik...

úáááá..komár moped! Ilyen volt az első motorom még '89-ben ! Komoly 500 Magyar Forintért sikerült beszerezni !
pfú a k. anyját, majdnem kiütöttem a köcsög szomszédomat 5kor elkezd kalapálni a b.lfasz!
na megyek tentélni, mer holnap korán kelek hogy alhassak tovább. jó8!
asse éppen fogyimenü. tudom, régebben fél év alatt fogytam egy tízest. 96-ról 86-ra. azóta emlegetem eme hőstettet, mer nem sikerült megismételni de már ráálltam, csak húz a sötét szénhidrátos oldal.
Én csak 4 rántottpipit ettem rizzsel meg pár joghurtot.
Önmegtartoztatás barátom önmegtartóztatás
Mi a bánat van itt ? Kutyabácsi ? Ennyire tél lenne már,hogy szó sem esik a motorokról csak az evés
Ajánlom figyelmetekbe a következő videót...fény derül a ZZR titkára.... Lengyel gyártmány

http://sportmotor.hu/motoros_v...
azajó. mostmár én is lefele igyexem többszöri rosszullét után csak nem mindig megy, főleg szombaton, buli nélkül, egyedül a gép előtt a sötét hideg szoba dermesztő levegőjében... olyan nagy baj az ha az ember eszik egy kis brassóit töltöttkáposztával XXL sportszelettel 1 liter kólával és egy fél üveg borral?
Én inkább lefele igyekszem. Nem szeretnék még1x 90 felé menni. Még 1-2 kiló és megvan a 85 álomsúly.
pónikám? hazatértél?
nah, nagy tespedésben hoztam a Dubdate-et, kicsit nyamogok valamit és lefekvéshez meglesz a 93kg!
Azé me kicsi vagyok és lófejem van ?
én DJ KiDUBó vagyok, te meg a lenti kettő közös gyermeke vagy, eleve nem lehetsz szép
Súlykontroll Szandi és Update Norbi összecsap!
Csak melyik melyik?
Az a fő hogy én szép legyek egyébként
persze, h nem érted, mert nincs egységes megállapodásunk a fehérjatartalomra.
ha 25%-kal számolunk, akkor egy 90 kg-os embernek 360g kell, ha 20%-kal, akkor 450g (100g/20g=5, 5x90=450g). ezt írtam le az előbb is.

Jaku kijelentéséből: 'zabálok húst, az elég basszátok meg' - nem pontosan , csak húsra vonatkoztatava van ez az érték. ha ezek után sem érted, akkor egy önfejű sártúró vagy
Esküszöm nem is értem amit írsz...

100g húsban van kb. 25g. Akkor ha egy nap kell össz-be 70-90g körüli fehérje, akkor a 'fél kiló' csirke hús a 125-tel ( 500/100 * 25 ) már sehogy nem Ok, főleg hogy azért mást is fogyaszt az embör fia...
De mindegy is - amíg nincs baj vele, addig 10 deka csirkehúson nem is múlik a dolog.

Ha meg gáz van, akkor az sem mindegy hogy milyen húsból, milyen módon elkészített 10 dekáról van szó...
Egyik sem - simán a hús-hússal étkezés + egy szerencsétlen, lábon kihordott (észre sem vett) betegség miatt.

Kemény a helyzet, a kreatinin-szintem most a 60-102 helyett 812 (!), ha nem csökkenti aktívan a diéta, akkor dialízis lesz belőle.
Szóval igen, az izmoknak igenis kell a fehérje ( sőt, másik tucatnyi dologhoz még inkább kell ) de figyelni kell arra is közben, hogy a belapátolt anyagból tényleg aminosav és társai lesznek -e, vagy simán bent maradnak feldolgozatlan méregként.

( Úristen ha valaki betéved ide ma este: ZZR-sorber-norber topik, és étkezési guru fórum-tanács, ill. Lee Haney szakkör )
1ébként tömegnöveléshez nem biztos, hogy elég az 1g. sportolóknál sem jönnek be az átlag képletek, főleg nem testépítésnél.
én tisztán csirkehúsra vonatkoztattam a számítást. 20g fehérjetartalommal 450g kell!
30g fehérjetartalommal - ha korrekt az adat - 90 kg-hoz 300g kell. ja ha belekevered a növényit is...miről is vitázunk? matekból nem tucc átb.szni