De tényleg.........rettenetesen jóérzés visszagondolni arra a helyre gyönyörű környezet,borovisku....és mámmi én úgy mennék mán megint Bácsi ha egészségügyi gondja van kérem fogadja meg a tanácsom...van egy barátom Zsóti.Állattenyésztő és természetesen ebből kifolyólag nagy tudósa az emberi testnek,a gyógyításnak.......ő mindíg azt tanácsolja nekem hogy igyá de ne bort,ne sört,pálinkát az mindenre jó,leviszi a vérnyomást,de ha kell felnyomja,gyomorpanasz,fejfájás,szívizomgörcs,minden
re jó csak igyá....deeee nagyon fontos 1 liternél többet neeeee igyá naponta mert nagyon fontos hogy ne adagoljuk túl a varázsszert Mellesleg Zsótinál lehet kapni eme varázsszerből...természetesen a gyógyszerészkamara jóváhagyásával
asse éppen fogyimenü. tudom, régebben fél év alatt fogytam egy tízest. 96-ról 86-ra. azóta emlegetem eme hőstettet, mer nem sikerült megismételni de már ráálltam, csak húz a sötét szénhidrátos oldal.
Mi a bánat van itt ? Kutyabácsi ? Ennyire tél lenne már,hogy szó sem esik a motorokról csak az evés
Ajánlom figyelmetekbe a következő videót...fény derül a ZZR titkára.... Lengyel gyártmány
azajó. mostmár én is lefele igyexem többszöri rosszullét után csak nem mindig megy, főleg szombaton, buli nélkül, egyedül a gép előtt a sötét hideg szoba dermesztő levegőjében... olyan nagy baj az ha az ember eszik egy kis brassóit töltöttkáposztával XXL sportszelettel 1 liter kólával és egy fél üveg borral?
persze, h nem érted, mert nincs egységes megállapodásunk a fehérjatartalomra.
ha 25%-kal számolunk, akkor egy 90 kg-os embernek 360g kell, ha 20%-kal, akkor 450g (100g/20g=5, 5x90=450g). ezt írtam le az előbb is.
Jaku kijelentéséből: 'zabálok húst, az elég basszátok meg' - nem pontosan , csak húsra vonatkoztatava van ez az érték. ha ezek után sem érted, akkor egy önfejű sártúró vagy
100g húsban van kb. 25g. Akkor ha egy nap kell össz-be 70-90g körüli fehérje, akkor a 'fél kiló' csirke hús a 125-tel ( 500/100 * 25 ) már sehogy nem Ok, főleg hogy azért mást is fogyaszt az embör fia...
De mindegy is - amíg nincs baj vele, addig 10 deka csirkehúson nem is múlik a dolog.
Ha meg gáz van, akkor az sem mindegy hogy milyen húsból, milyen módon elkészített 10 dekáról van szó...
Egyik sem - simán a hús-hússal étkezés + egy szerencsétlen, lábon kihordott (észre sem vett) betegség miatt.
Kemény a helyzet, a kreatinin-szintem most a 60-102 helyett 812 (!), ha nem csökkenti aktívan a diéta, akkor dialízis lesz belőle.
Szóval igen, az izmoknak igenis kell a fehérje ( sőt, másik tucatnyi dologhoz még inkább kell ) de figyelni kell arra is közben, hogy a belapátolt anyagból tényleg aminosav és társai lesznek -e, vagy simán bent maradnak feldolgozatlan méregként.
( Úristen ha valaki betéved ide ma este: ZZR-sorber-norber topik, és étkezési guru fórum-tanács, ill. Lee Haney szakkör )
én tisztán csirkehúsra vonatkoztattam a számítást. 20g fehérjetartalommal 450g kell!
30g fehérjetartalommal - ha korrekt az adat - 90 kg-hoz 300g kell. ja ha belekevered a növényit is...miről is vitázunk? matekból nem tucc átb.szni
ez se normális