Sziasztok Balog Zoltán vagyok.Két hete ZZR 1100-as tulaj.Nagyon örülök hogy vannak ilyen motorosok mint én,és ráadásul össze is tartanak ha segitségről van szó.Nagyon jó a forumotok és remélem hamarosan jön a jó idő a motorozáshoz.További szép napot kivánok minden kedves motorosnak.
Van Nekem egy motorom,
feketére festve;
220-szal húzom neki,
el ne harvadjon a lelke;
szagos kölnim fáradt olaj,
benzingőzzel fedve;
ha én azzal meglocsollak,
hazaküldesz Pestre.
Annyi a lényeg, hogy 10W40 a legjobb (jó minősségben, de a márka szerintem szinte mindegy - most Castrol Actevo-t rakatunk bele többen). Pár oldallal előrébb átrágtuk az olajkérdést, érdemes visszakeresned.
Mindenképpen cseréltesd (szűrővel együtt), ne bízz olajkérdésben az eladóban.
hi ...
eladnám a zizi met , ha tudtok valakit akir érdekelne , akkor szóljatok légyszi ...
1991. évvégi . 400-as , sok új dologgal...500pézrőő indul...
aya@index.hu, vagy 06706155160
képek az adatlapomon...
Képetképetképet
Én Fusch Silkolenet félszintetikus asszem 10w40est raktam bele, azé nem szintit mert nem hajtom péppé, azé 10w40 mert ez nagyjából megfelel az időjárásunknak, azé Fusch mert az a Kawasaki olaja(javitsatok ki ha tévedek)
Valószinüleg a volt tulaj nem akarta fizetni a kötelezőt a téli időtartamra ezért vonta ki mocit 6 hónapra (gyakorlatilag így nem szabad részt venni a forgalomban). Az időtartam lejártát követően minden további intézkedés nélkül lehet újra az utcára menni (legyen kötelező), és szerintem ez az átíratásnál se fog problémát jelenteni.
Orommel (es egyben vegyes erzelmekkel) jelentem, hogy a mai naptol ZZR 400 tulajdonos vagyok.
Ami miatt aggalyaim vannak:
A forgalmiban van egy olyan bejegyzes, hogy forgalombol ideiglenesen kivonva 2008.03.24-ig.
Ez jelent vmit ram nezve? Macerasabb-e az atiratas, forgalomba kell-e helyezni, vagy siman hasznalhato a fenti datum utan, vagy mi van?
Nyugtassatok mar meg, hogy nem lesz vele tul sok macera...
Udv,
Milyen meg mekkora lánc+ lánckerék kell a 400as zizihez? lasan lekellene cserélnem, de ujat nembiztos hogy akarok venni, ha akad valahol törött motorról bontott, akkor nekem azis megfelelne. Nekem eddig DID-et ajánlotak, Iris haver szerint nyulik, amugy nekem most azvan, és már cserés
Csak 1-1 darab? Ha szoltál volna korábban, akkor megrendeltem volna neked is, mert az alátétesből nincs nekik raktáron (fekete). De belinkelem az oldalt, ahonnan vettem őket.
Amúgy meg ezekről van szó:
A kisebb, ami a plexihez való az : Belsőkulcsnyílású FGF M5*16 ISO 7380 10.9
A nagyobb, ami pl. a zsepitartós idomhoz: Belsőkulcsnyílású FGF ALÁTÉTES-PEREMES M6*16 ISO 7380AL 10.9
Én meg ha nem muszáj mellőzném a féktisztítót.
Beindul vele az o.k.
De inkább pucold ki a karbit,nézd meg az a.c-t szűrőt
A féktisztító, ugyanúgy mint a túl dús keverék lemossa a hengerfalról az olajfilmet.
a csont hideg motoron.
azt a 4 kis gyűszűt hamar hazavágja
Szia zzr!
Próbáld meg hogy a légszűrőbe féktisztítót fújsz amikor indítasz..Attol elvileg be kéne indulnia mert nem biztos hogy a szinkron lessz a gond..az én zizimnek is ilyesmi volt a baja.. csak pörgette a motort de nem akart bepöfögni..nah akkor kaptam én is ezt a féktíszítós tanácsot és bevált..azóta ha megyek valahova mindig van nálam 1 palack!
üdv. sok sikert!
Sziasztok! Érdeklödnék, hogy milyen láncot és lánckereket vegyek a 400-as vasamhoz és hol érdemes?
Remélem tudtok nekem segíteni.Lehet elöre 1 foggal nagyobb lánckereket raknék, hogy turázáshoz jobb legyen.
Másik problémám meg hogy nem indul a motorom, szikra van. szerintem karbi szinkron kellene rá, mert tavaly nyáron lett állítva.
Jah azt elfelejtettem mondani, hogy nekem Heidenau márkáju esőgumim van. Nagyon megvagyok vele elégedve mert olcsó, nagyon puha, könnyen melegszik de gyorsabban is kopik.. egy hátsó gumi kb 8 és 10 ezer ft. közt van.
Szia.
110/70 es a jó az én 250-es zizmen is az van..Jah ha már nagyon fűnyíró hangja van a gépednek tudom ajánlani hogy öntsél bele olajat. Nekem az segít. Amúgy a sport kipifogó témában szenvedek én is. Csak eggyik haverom azt mondta hogy kb olyan hangja lessz 5000-es fordulatnál mint ha 12000járnék és ilyenkor a "kedves" rendőr urak hajlamosak felfigyelni rád..
Van Nekem egy motorom,
feketére festve;
220-szal húzom neki,
el ne harvadjon a lelke;
szagos kölnim fáradt olaj,
benzingőzzel fedve;
ha én azzal meglocsollak,
hazaküldesz Pestre.
A tojásokat kérem postázni.
Egyben 100.e ft
Alkatrészenként érdeklődjetek: csabamuvek@freemail.hu , 06706170942
Mindenképpen cseréltesd (szűrővel együtt), ne bízz olajkérdésben az eladóban.
Képet
eladnám a zizi met , ha tudtok valakit akir érdekelne , akkor szóljatok légyszi ...
1991. évvégi . 400-as , sok új dologgal...500pézrőő indul...
aya@index.hu, vagy 06706155160
képek az adatlapomon...
Képetképetképet
Én Fusch Silkolenet félszintetikus asszem 10w40est raktam bele, azé nem szintit mert nem hajtom péppé, azé 10w40 mert ez nagyjából megfelel az időjárásunknak, azé Fusch mert az a Kawasaki olaja(javitsatok ki ha tévedek)
Az enyémben most cseréltünk ilyen olajat.
Nekem ezt ajánlották . A Zizi pedig ugyan olyan kategóriás moci mint az én Röfim.
Es koszi!
Viszont eszembe jutott egy kerdes (majd valszeg meg fog vagy 400... ), milyen olajat erdemes belerakni? Ki mit ajanlana es miert pont azt?
GRATULÁLOK!
Orommel (es egyben vegyes erzelmekkel) jelentem, hogy a mai naptol ZZR 400 tulajdonos vagyok.
Ami miatt aggalyaim vannak:
A forgalmiban van egy olyan bejegyzes, hogy forgalombol ideiglenesen kivonva 2008.03.24-ig.
Ez jelent vmit ram nezve? Macerasabb-e az atiratas, forgalomba kell-e helyezni, vagy siman hasznalhato a fenti datum utan, vagy mi van?
Nyugtassatok mar meg, hogy nem lesz vele tul sok macera...
Udv,
Feco
A lánckereket nem tudom hanyasat kell felrakni, pedig tavaly nyáron cseréltem...
Milyen meg mekkora lánc+ lánckerék kell a 400as zizihez? lasan lekellene cserélnem, de ujat nembiztos hogy akarok venni, ha akad valahol törött motorról bontott, akkor nekem azis megfelelne. Nekem eddig DID-et ajánlotak, Iris haver szerint nyulik, amugy nekem most azvan, és már cserés
megpróbálom majd megrendelni, de ha esetleg kimarad nektek akkor gondoljatok rám légyszi.
http://www.szogker.iwebshop.hu...
Amúgy meg ezekről van szó:
A kisebb, ami a plexihez való az : Belsőkulcsnyílású FGF M5*16 ISO 7380 10.9
A nagyobb, ami pl. a zsepitartós idomhoz: Belsőkulcsnyílású FGF ALÁTÉTES-PEREMES M6*16 ISO 7380AL 10.9
De 3-an végülis betoltuk, és elindult, de csak 3 henger égett, később életrekelt a 4. is!
Beindul vele az o.k.
De inkább pucold ki a karbit,nézd meg az a.c-t szűrőt
A féktisztító, ugyanúgy mint a túl dús keverék lemossa a hengerfalról az olajfilmet.
a csont hideg motoron.
azt a 4 kis gyűszűt hamar hazavágja
Próbáld meg hogy a légszűrőbe féktisztítót fújsz amikor indítasz..Attol elvileg be kéne indulnia mert nem biztos hogy a szinkron lessz a gond..az én zizimnek is ilyesmi volt a baja.. csak pörgette a motort de nem akart bepöfögni..nah akkor kaptam én is ezt a féktíszítós tanácsot és bevált..azóta ha megyek valahova mindig van nálam 1 palack!
üdv. sok sikert!
Remélem tudtok nekem segíteni.Lehet elöre 1 foggal nagyobb lánckereket raknék, hogy turázáshoz jobb legyen.
Másik problémám meg hogy nem indul a motorom, szikra van. szerintem karbi szinkron kellene rá, mert tavaly nyáron lett állítva.
110/70 es a jó az én 250-es zizmen is az van..Jah ha már nagyon fűnyíró hangja van a gépednek tudom ajánlani hogy öntsél bele olajat. Nekem az segít. Amúgy a sport kipifogó témában szenvedek én is. Csak eggyik haverom azt mondta hogy kb olyan hangja lessz 5000-es fordulatnál mint ha 12000járnék és ilyenkor a "kedves" rendőr urak hajlamosak felfigyelni rád..
üdv