Üdv!
Tudja valaki, hogy mekkora lenne az ideális első gumi méret zzr 250-re? Olvastam 100/80 R17-et, de én azt kicsit keveslem hegyre. 110/80-as ritka minta a fehér holló, 110/70 jó? Vagy rá lehet még tuszkolni a 120-ast is arra a felnire? Hátulra 140-et ajánlottak, de szerintem az is kicsi. Mit ajánlotok?
üdv
Zoli
ps:lehet tenni valamit ez ellen a fűnyíró hang ellen? segítene rajta egy sportkipuf vagy hagyjam így ahogy van?
Sziasztok!
nincs vkinek elfekvőben 1 db jobbos sportkipufija 600d zzr-re? vagy esetleg olyan ötlet, tapasztalat, hogy ha a mostanit kicsit átalakíttatom akor egy év mulva átmegy a műszakin, vagy felejtsem el...
Nem tudom, nem találkoztam a kis hableánnyal!
A relé királyság! A síelős műanyagost megkérdezted, hogy ráér e a motoromra?
Akkor kérek elsőt is, de annak nem tudom az árát. A hátsó egy tízes, de azt már mondtam.
Meg kéne rendelnem az index búráimat is előre...
Tudja valaki, hogy mekkora lenne az ideális első gumi méret zzr 250-re? Olvastam 100/80 R17-et, de én azt kicsit keveslem hegyre. 110/80-as ritka minta a fehér holló, 110/70 jó? Vagy rá lehet még tuszkolni a 120-ast is arra a felnire? Hátulra 140-et ajánlottak, de szerintem az is kicsi. Mit ajánlotok?
üdv
Zoli
ps:lehet tenni valamit ez ellen a fűnyíró hang ellen? segítene rajta egy sportkipuf vagy hagyjam így ahogy van?