Köszi!
Akko holnap mehetek a Louisba töltőt venni...
84'-es a vas egyenesen svájcból. Öreg, de 1-ben gázra kerekezik, és melegen még a 10 éves fiam is be tudja elsőre rugni. Hidegen meg én tudom elsőre, mert csak én tudom hol a szivató!
ehun van e' egy kép:
deknik is megvannak csak épp festem.
A bográcsban főzést szi'vesen vállalom.
Az autóban alvást nem, ahoz már öreg vagyok.
A buli jó volt, köszi mindenkinek, hogy jött!
..dani-nak a pezsgősüveges sört visszajuttatom (idővel), vagy a következő bulin ott lesz a többi piával (bár nem sok minden maradt meg, Peeter mindent megivott ).
Akkot meg jo h nem en vittelek haza benneteket, osszehanyt es veres kocsit nem szeretnek . Meg jo hogy almodba nem kezdtel vezetni !
Dani majd a te mocidon is csinalj mar egy jo kepet az uj boroddel !
Nezegettem most nemetben arakat, komolyan qrva jo ar az a 105!
Olyan 600 euro-nal kezdenek az akciok ott.
Ha mesz majd Opel kereskedesbe jussak mar eszedbe, mert en ki tudja mikor tudok eljutni!
Tudod a rohadt szonyeg rogzito kis muanyag mutyur meg a hatso ablaktorlo rogzito csavarjanak a muanyag boritoja .
A vasaron latott ket moci gumukrol ha tud valaki jobb-jo arakat lokje mar ide be! Ket het mulva hetvegen mehetnenk valahova es egy jo bogracsot keszithetnenk ! Ki a szakacs a csapatban?
Én Hazavittem Tomit. (0 tolerancia)
Majd a házunk elött elaludtam a kocsiban reggel fél8-kor arr keltem,hogy rohadt meleg van járt a motor fűtés meg ezerrel rajta
Dani mester!
Beszereztem egy 125-ös dt-t, az elvonási tünetek csökkentése, és libakergetési szándékkal.
Az lenne a kérdésem hogy a 6V-os akksit, rányomhatom az autó töltőjére, vagy ahhoz direkt 6V-os töltő kell?
dani, egy penge kis árajánlatot össze tudnál dobni, ha megkérlek? a biztósítós buziknak lenne!
baze, én is arra ébredtem reggel, h sz@rul vok... Peeter, már nem laksz a perem alatt?
ha naked és 250, akkor sztem is bandit...
1100zzr valakinek csere 1200 banditra?
Nekem első gondolatom a kisbandita volt. Egyéb 5let?
Bográcsom is van, most már csak le kéne ugranotok Sopronba.
Akko holnap mehetek a Louisba töltőt venni...
84'-es a vas egyenesen svájcból. Öreg, de 1-ben gázra kerekezik, és melegen még a 10 éves fiam is be tudja elsőre rugni. Hidegen meg én tudom elsőre, mert csak én tudom hol a szivató!
ehun van e' egy kép:
deknik is megvannak csak épp festem.
Vagy a bográcsos bulira jó lesz
Az autóban alvást nem, ahoz már öreg vagyok.
A buli jó volt, köszi mindenkinek, hogy jött!
..dani-nak a pezsgősüveges sört visszajuttatom (idővel), vagy a következő bulin ott lesz a többi piával (bár nem sok minden maradt meg, Peeter mindent megivott ).
Dani majd a te mocidon is csinalj mar egy jo kepet az uj boroddel !
Nezegettem most nemetben arakat, komolyan qrva jo ar az a 105!
Olyan 600 euro-nal kezdenek az akciok ott.
Ha mesz majd Opel kereskedesbe jussak mar eszedbe, mert en ki tudja mikor tudok eljutni!
Tudod a rohadt szonyeg rogzito kis muanyag mutyur meg a hatso ablaktorlo rogzito csavarjanak a muanyag boritoja .
A vasaron latott ket moci gumukrol ha tud valaki jobb-jo arakat lokje mar ide be! Ket het mulva hetvegen mehetnenk valahova es egy jo bogracsot keszithetnenk ! Ki a szakacs a csapatban?
Ki hányt másfél órán keresztül?
Nem volt kényelmetlen a kocsiba aludni?
Majd a házunk elött elaludtam a kocsiban reggel fél8-kor arr keltem,hogy rohadt meleg van járt a motor fűtés meg ezerrel rajta
Megvagyok, csak kicsit hosszúra sikeredett az éjszaka!
De tényleg nagyon király buli volt, de legközelebb már tényleg kevesebbet iszom!
Tegnap is nagyon szarul voltam .
Mi van veled Peeter?
A DT125 az fas.a nagyon volt nekem is 3 belőle.
Hanyas évjárat?
A 6v aksit ne rakd fel a 12v töltőre csak úgy ha van 2db 6v és sorba kötöd.
Beszereztem egy 125-ös dt-t, az elvonási tünetek csökkentése, és libakergetési szándékkal.
Az lenne a kérdésem hogy a 6V-os akksit, rányomhatom az autó töltőjére, vagy ahhoz direkt 6V-os töltő kell?
Ilyenkor azért kicsit irigylem a pestieket, nektek minden ilyen buli csak egy ugrás.
Micsoda gépek, micsoda csöcsök!
http://picasaweb.google.com/va...
Zizzer, estére készítenél egy tálca jégkockát?
Holnap lejátszuk!