Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szomorú vagyok Thunder, hogy nem tudtad ma feltenni a képeket. Pedig azok a cicik, Ummm!
jaa, ha megyünk, akkor 11:30kor indulunk fehérvárról:P
1 oldallal előbb volt róla szó: 11-kor a kapunál.
Például én
Lehet a bejaratnal (a bnv teruleten mar) automatabol, nem lehet fizetni kartyaval sajnos. Inkabb vegyel ki penzt ha komolyan akarsz valamit vasarolni.

Jaku, jaku, jaku ha te ezt a nadragot raeroszakolod Dub-ra ...
tHUNder, ill mindenki más! lehet kártyával fizetni? vagy vegyek ki pénzt? ill lehet -e kivenni ott valhol?
superzone.hu-n nézd meg ha arlent akarsz, szerintem elég húzós... 70rugesz felett asszem..
vmi más gatyó is jó, ami zipiben passzol. zizi többet tud erről...
Kene ehhez a dzsekihez egy hozzavalo nadrag is, hasonlo bor, minoseg, protektoros, nem neztel-lattal
(hol, menyiert)?
postán küttem az ajándékod, nem kaptad meg a gumirénszarvast?
naná, gyönyörű kabi és arlen minőség. mivel én alapból sárkánybuzi vagyok, egyből lecsaptam, mikor kigyütt az akció...
Azt irja hogy eredeti ar 99 eft es most meg 50 eft-er volt, megtetszett, a bor minosege is qrva jo es ugy is terveztem venni, es meg semmit nem kaptam toletek karacsonyra, igy husvetra sem hiszem, aztan ugy dontottem veszek magamnak
mákod van, mert nekem fekete-fehér van.. amúgy, ha superzone-nál vetted, akkor elvileg 50%-os leárazás volt. én tavaly vettem náluk, már vagy fél éve van ez az akció
feketet piros sarkanyokkal
neba...gyere gyalog, a mézes-fűszeres-tündérpálesz meg elfér kézben...
milyet vettél papa? ugye nem fekete-fehér sárkányosat

holnap mi el is hozunk pár cicit
folytatas: Vadaszom hol lehet esetleg meg jobb aron ezeket megkapni, de egyenlore nincs gumicsere, van bordzseki .
Remelem holnap normalis ido lesz
Poker akkor estere, lusta vagyok iyg autoval jovok de nektek alkoholista bandanak hozok kis thunder paleszt
Voltunk, lattunk sok penzt ebasztunk a kiallitason
Dani baratunk vett egy szep bor ruhat, ket reszest (lehet kihereli az asszony ), en vettem egy arlen ness borkabatot (Dani a hibas, o oltott be vele, fel aron, allitolag), okoska egy ronda suzukis tornacipot , laci baratunk bukot, csizmat.
Ha minden igaz akkor holnap del-delutan megyunk gurulni kiprobalni az uj cuccokat, ki jonne meg?
Kepeket keszitettem de sajnos nem tudom felrakni mert az irodaba maradt a kartya olvasom is meg a kabel is . Vannak jo cicik is meg motorok is fenykepezve, nem voltak tul sokan, normalisan mindent meg tudtnk nezni, igaz csak 1 pavilon az egesz. Neztem gumikat a zizire: michelin (pilot road 2 - 78 eft/par es dunlop (d209 qualifier - 60 eFt/par), allitolag mind ketto ket komponenses (kozepen kemeny, szele fele puhul). Most kezdem vadaszni h
holnap ki megy kiállitásra? meg mikor?
bekenhetem eperlekvárral cucuru!
Izesített szívószál nem volt?
vettem KUBU-t meg csokis tejet
én vigyem a pókerszettemet?
Kaja lesz, hely lesz, szerintem csak piát.
Uhh geca tényleg. Mit vigyek?
(A bulira érdemes ma bevásárolni, mert holnap nem sok minden lesz nyitva az ünnep miatt. )