superzone.hu-n nézd meg ha arlent akarsz, szerintem elég húzós... 70rugesz felett asszem..
vmi más gatyó is jó, ami zipiben passzol. zizi többet tud erről...
Azt irja hogy eredeti ar 99 eft es most meg 50 eft-er volt, megtetszett, a bor minosege is qrva jo es ugy is terveztem venni, es meg semmit nem kaptam toletek karacsonyra, igy husvetra sem hiszem, aztan ugy dontottem veszek magamnak
mákod van, mert nekem fekete-fehér van.. amúgy, ha superzone-nál vetted, akkor elvileg 50%-os leárazás volt. én tavaly vettem náluk, már vagy fél éve van ez az akció
folytatas: Vadaszom hol lehet esetleg meg jobb aron ezeket megkapni, de egyenlore nincs gumicsere, van bordzseki .
Remelem holnap normalis ido lesz
Poker akkor estere, lusta vagyok iyg autoval jovok de nektek alkoholista bandanak hozok kis thunder paleszt
Voltunk, lattunk sok penzt ebasztunk a kiallitason
Dani baratunk vett egy szep bor ruhat, ket reszest (lehet kihereli az asszony ), en vettem egy arlen ness borkabatot (Dani a hibas, o oltott be vele, fel aron, allitolag), okoska egy ronda suzukis tornacipot , laci baratunk bukot, csizmat.
Ha minden igaz akkor holnap del-delutan megyunk gurulni kiprobalni az uj cuccokat, ki jonne meg?
Kepeket keszitettem de sajnos nem tudom felrakni mert az irodaba maradt a kartya olvasom is meg a kabel is . Vannak jo cicik is meg motorok is fenykepezve, nem voltak tul sokan, normalisan mindent meg tudtnk nezni, igaz csak 1 pavilon az egesz. Neztem gumikat a zizire: michelin (pilot road 2 - 78 eft/par es dunlop (d209 qualifier - 60 eFt/par), allitolag mind ketto ket komponenses (kozepen kemeny, szele fele puhul). Most kezdem vadaszni h
Jaku, jaku, jaku ha te ezt a nadragot raeroszakolod Dub-ra ...
vmi más gatyó is jó, ami zipiben passzol. zizi többet tud erről...
(hol, menyiert)?
holnap mi el is hozunk pár cicit
Remelem holnap normalis ido lesz
Poker akkor estere, lusta vagyok iyg autoval jovok de nektek alkoholista bandanak hozok kis thunder paleszt
Dani baratunk vett egy szep bor ruhat, ket reszest (lehet kihereli az asszony ), en vettem egy arlen ness borkabatot (Dani a hibas, o oltott be vele, fel aron, allitolag), okoska egy ronda suzukis tornacipot , laci baratunk bukot, csizmat.
Ha minden igaz akkor holnap del-delutan megyunk gurulni kiprobalni az uj cuccokat, ki jonne meg?
Kepeket keszitettem de sajnos nem tudom felrakni mert az irodaba maradt a kartya olvasom is meg a kabel is . Vannak jo cicik is meg motorok is fenykepezve, nem voltak tul sokan, normalisan mindent meg tudtnk nezni, igaz csak 1 pavilon az egesz. Neztem gumikat a zizire: michelin (pilot road 2 - 78 eft/par es dunlop (d209 qualifier - 60 eFt/par), allitolag mind ketto ket komponenses (kozepen kemeny, szele fele puhul). Most kezdem vadaszni h
én vigyem a pókerszettemet?